Ovo je najveća luzerka na svetu! (FOTO) (VIDEO)

Podvig ove bivše plivačice je neverovatan. Ona je uspela da za samo par meseci spadne sa 118 na 48 kilograma

  • 3

Dvadesetčetvorogodišnja Rejčel Frederikson postigla je nemoguće. Zahvaljujući rijaliti šou programu “The Biggest Loser” njoj je uspelo da za manje od četiri meseca smrša ludačkih 70 kilograma i za to da dobije četvrt miliona dolara!

Na početku takmičenja, u oktobru mesecu, nesrećna devojka koja se u mlađim danima aktivno bavila plivanjem, bila je teška čitavih 108 kilograma.

Bilo joj je veoma teško da se tako gojazna pojavljuje u javnosti, a stidela se svoje debljine čak i pred članovima svoje najuže porodice.

Međutim, nakon napornog programa dijete i vežbi, do utorka uveče, ona se stesala do neprepoznatljivosti! Rejčel danas ima samo 48 kilograma!

Kao pobednica ovog pomalo kontroverznog rijalitija, u kojem je za 15 epizoda uspela da ostavi 60 odsto svoje telesne mase, dobila je nagradni ček na 250.000 američkih dolara.

- Nemate pojma koliko sam srećna. Nekad sam bila tužna i nesrećna devojka, a sada pucam od samopouzdanja! Sad kada sam to shvatila, neću sebi više nikad dozvoliti da budem onakva – rekla je Rejčel.

Ova pomalo groteskna životna priča odigrana pred kamerama podelila je američku i svetsku javnost.

Dok su jedni oduševljeni Rejčelinim postignućem, drugi su zabrinuti za njeno zdravlje, jer smatraju da nije normalno odjednom smršati toliko.

Štaviše, neki tvrde da je ova devojka sada čak i anorektična! Kako se vama čini?

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA