Nećete verovati koliko vremena žene utroše na sređivanje kose

Ženama je kosa oduvek bila jedna od bitnijih stavki kada je lepota u pitanju, jer bez dobre frizure prava dama nikada ne može da se oseća privlačno i seksi

  • 0

Poznato je da žene svakodnevno utroše mnogo vremena na ulepšavanje. Kod njih lice uvek mora da bude negovano, nokti nalakirani, oči našminkane, a kosa mekana i sjajna. I sve to iziskuje mnogo vremena, mnogo više nego što jedan muškaraca može da zamisli.

A čini se da ni žene nisu svesne koliki je to period, s obzirom da su nova istraživanja šokirala kako pripadnike jačeg pola, tako i sve dame.

Naime, prema najnovijim studijama, žene u proseku potroše dve godine svog života na pranje, feniranje, češljanje i sve ostale rituale koji se tiču kose.

Ova brojka i nije čudna kad se stvar razjasni. Pranje kose u proseku traje deset minuta, a kada na to dodate 15 minuta sušenja i oblikovanja, to je onda poprilično velika minutaža koja jasno objašnjava činjenicu da se sređivanjem frizure žene bave deset dana godišnje.

To znači da žena koja doživi 72 godine gotovo dve godine provede baveći se isključivo svojom mezimicom - kosom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA