Lak za nokte razotkriva karakter

U zavisnosti od toga koji vam je omiljeni lak za nokte, zavisi i kakva ste osoba. Zato, proverite šta o vašoj ličnosti drugi mogu da saznaju samo na osnovu vaše omiljene boje

  • 1

Verovatno ste već hiljadu puta do sada čuli kako je crvena boja na noktima simbol vatrenosti i strastvenosti, istovremeno ukazujući da je reč o ženi koja voli da flertuje i bude dominantna u krevetu. I nije to daleko od istine, ali isto tako i ostale omiljene boje laka za nokte mogu da prenesu ljudima razne poruke i otkriju vaš karakter.

CRVENI LAK NOSE STRASTVENE ŽENE

Osim što odražava nečiji stil, boja laka otkriva puno i o ličnosti. Crveni lak postao je svojevrsni klasik, a obožavaju ga i romantične i strastvene žene. One su prave kokete koje uživaju u flertu, a istovremeno su energične i spremne da se izbore za sve što žele.

OPUŠTENE DAME BIRAJU NEUTRALNE BOJE

Neutralne boje ističu svu lepotu prirodnih noktiju, a biraju ih žene koje ne vole previše da se ističu. One imaju blagu narav, opuštene su i zadovoljne svojim izgledom. Verne su sebi i ne boje se da to pokažu.

ŠLJOKICAMA PRIBEGAVAJU ZABAVNE I RAZIGRANE ŽENE

Šljokice daju noktima određenu dozu razigranosti, a to znaju i žene koje ih nose. One padaju na dobar humor, vide život kao dobru zabavu i u svemu traže uzbuđenje. Takođe, vole da zablistaju i budu viđene.

TAMNE NIJANSE NOSE JAKE LIČNOSTI

Tamnim nijansama laka za nokte pribegavaju žene koje žele dozu tajanstvenosti u životu. Karakteriše ih snažna ličnost, ne pridržavaju se pravila i vole da pokazuju svoj bunt. Imaju jasne ciljeve u životu i tačno znaju kako da ih ostvare.

ZA ZVEZDU VEČERI SAMO JARKE NIJANSE

Jarke boje lakova poput narandžaste i ružičaste biraju žene slobodnog duha koje vole da se ističu u društvu. Najčešće su zvezde svake zabave, nisu nimalo sramežljive i ne boje se to javno da kažu. Nije ih previše briga što drugi misle o njima.

UMETNOST NA NOKTIMA OTKRIVA KREATIVNOST OSOBE

Manikir sa iscrtanim motivima obožavaju kreativne žene. One su optimistične, spontane i nisu sklone planiranju. Vole da žive u trenutku, odvažne su i tačno znaju kako da se izraze na svim poljima života.

(Telegraf.rs/24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA