I PO SUNCU I PO SNEGU: Kako uvek izgledati savršeno?

Ukoliko uvek, u svakoj prilici, po kiši, snegu i suncu želite da izgledate lepo, sređeno, seksi i savršeno, onda su ovi saveti ono što vam je preko potrebno

  • 1

Pravim ženama je dobar izgled uvek na prvom mestu. One vole da plene svojom energijom, odećom, obućom, frizurom i svime što vidite na njima. Rođene su da privlače pažnju, uživaju kada su u situaciji da iskoriste svoje magnetske moći i ništa ih ne može usrećiti kao znatiželjni pogledi ulične mase.

Međutim, nije lako imati lepu kožu na vetru koji je isušuje ili sređenu frizuru kada je vlažno i pada kiša. Ipak, nije ni nemoguće, a ono što vam treba da biste uvek, po vremenu i nevremenu, bili lepi to su sledeći bjuti saveti.

ODUSTANITE OD TEŠKIH KREMA

Mnoge žene preko zime prelaze na teže preparate, ali s obzirom na promenjivo vreme, predlažemo da se potpuno prebacite na lagane hidratantne kreme koje će hidrirati vašu kožu, ali je neće zamastiti.

NABAVITE PUDER U PRAHU

Zbog čestih promena mnoge se žene žale kako im se koža brže masti. Zaista je nezamislivo da na poslu ili u WC-u nekog kafića popravljate tečni puder pa vam predlažemo da nabavite puder u prahu i papiriće za upijanje masnoće koji će vas za tren spasiti svakog problema.

DEZODORANS NEK VAM JE UVEK PRI RUCI

Promena vremena i temperatura dovelo je do totalne konfuzije pa žene više ni same ne znaju kako da se obuku... jedan dan nose debele zimske čizme, a već drugi na posao idu u baletankama. Zbog neadekvatne garderobe, žene se češće znoje pa je svakako dobro da nabavite dezodorans sa malo dužim delovanjem koji će vam obezbediti svežinu tokom celog dana.

MINI FRIZERSKI SALON U TORBICI

Zbog vlage u vazduhu frizura koju ste napravili kod kuće za pet minuta izgleda neprepoznatljivo? U torbici uvek imajte mali lak za kosu koji će vas spasiti od nestašnih vlasi i neuredne frizure. Ali, nemojte da ga nanosite direktno na kosu već ga našpricajte na dlanove pa njima lagano ukrotite podivljali friz.

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poroci

    26. februar 2014 | 23:34

    Dobra fora sto nema clanka. Logocno, ni savrsenih ljudi. Ni zimi - ni leti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA