SLATKA ISTINA O JAFICI: Domaća receptura, evropski standardi

Jaffa Crvenka iz Srbije za proizvodnju Jaffice, pravljene po domaćoj recepturi, koristi vrhunsku opremu kompanije NATRA Cocoa&Chocolate iz Španije

  • 5

Kako se prašina uvek dizala za dobrim konjima, diže se i za Jafficom, iako je još uvek mala, ima tek pet meseci. Jaffica je kupila srca svih ljubitelja čuvenog Jaffa keksa, jednog od najpoznatijih domaćih brendova. Mekana biskvitna osnova, sočni žele od pomorandže, ukusna čokolada, i džepno pakovanje bili su dobitna kombinacija za veliki uspeh proizvoda, koji je na tržište lansiran u novembru prošle godine.

Ideja o Jaffici, nastala u prostorijama kompanije Jaffa Crvenka, se razvijala u prethodne dve godine, a  glavni cilj je bio zadovoljenje prepoznate potrebe kod potrošača. Finalni proizvod je predstavljen u novembru, i džepno iskustvo Jaffa keksa iz Crvenke je odmah osvojilo srca potrošača.

Jaffa Crvenka iz Srbije za proizvodnju Jaffice koristi vrhunsku opremu kompanije NATRA Cocoa&Chocolate iz Španije, jednog on najvećih evropskih proizvođača konditora, što je jasno naznačeno na deklaraciji proizvoda. Jaffica je jedinstveni proizvod na našem tržištu, a po dobro čuvanoj recepturi tima tehnologa iz Crvenke proizvodi se u kompaniji Natra čiji su standardi kontrole kvaliteta na najvišem nivou, a primenjuju važeće evropske propozicije kvaliteta HACCP, IFS i BRC.

Kao odgovoran proizvođač Jaffa Crvenka, poštuje sve zakone i pravilnike koji važe za naše tržište i za tržišta na kojima posluje, a odgovornost kompanije leži u tome da se koriste isključivo najkvalitetniji, zdravstveno ispravni i bezbedni sastojci za ljudsku upotrebu, i ne sadrže veštačke boje, arome i genetski modifikovane sastojke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kapeloto

    24. februar 2014 | 18:15

    Nasa receptura, to je najbitnije! Masine su svuda iste. A ukusa sto se tice, nemam zamerke, naprotiv.

  • made in great britain

    24. februar 2014 | 16:59

    Domaca receptura a licenca strana. Pa kako?

  • 1234

    24. februar 2014 | 17:07

    A gmo ? U spaniji ,to je nebitno ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA