NEVEROVATNA DIJETA: Mršavite igranjem tetrisa

Ukoliko ste lenji i nikako da krenete na vežbanje iako to sebi obećavate već mesecima, imamo rešenje za vas. U pitanju je stara retro igrica za koju naučnici tvrde da ima fantastične dijetalne moći

  • 2

Igranje tetrisa topi kilograme. To je ono što su naučnici nedavno potvrdili nakon pojedinih ispitivanja koja su rađena na ovu temu. Prema njihovim tvrdnjama, igranje tetrisa za samo tri minuta može da smanji želju za hranom, ali i ostalim porocima poput cigareta ili alkohola.

Vizuelna stimulacija koju ova igra omogućava, prema tvrdnjama stručnjaka, jača snagu volje što je zapravo ključna stvar cele priče. Slaganje kockica kod ljudi koji se bore sa svojom preteranom željom za hranom, alkoholom ili cigaretama sprečava mozak da razmišlja i stvara slike koje teraju na greh, a bez njih želja nestaje.

Možda zvuči jednostavno, ali je definitivno nešto što vredi probati. U krajnjem, većina naših problema potiče direktno iz glave, a igranje tetrisa je svakako bezbolan način da kontrolišete svoje misli ne bi li ih usmerili u nekom sasvim drugačijem pravcu. Želite da smršate? Bacite se na posao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jajce

    25. februar 2014 | 17:10

    Zena mi igra candy crush a i dalje debela

  • Наташа

    26. februar 2014 | 01:02

    Ако желите да смршате, покушајте да затупуте мозак па ћете имати већи проблем од гојазности. То је ваљда поука. Не, храните се здравије, вежбајте, пијте воду. Нико није смршао од магичног прстена или чаробног напитка.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA