ŠAŠAV IZUM: Hauba za sušenje kose

Sušenje kose kod žena zahteva pre svega vreme, ali i dobru dozu energije. To odlično znaju one dame koje imaju rusu kosu i koje svakog puta, kada je operu, provedu i po pola sata s fenom u ruci. Međutim, stiglo je fenomenalno rešenje

  • 4

Kompanija Vajt Sends osmislila je haubu za sušenje kose koja omogućava da osušite kosu bez držanja fena u rukama, a samim time i bez zamaranja. Možda zvuči neverovatno, ali je u pitanju izum koji, prema rečima mnogih korisnika, zaista deluje.

Ovaj šašavi, ali svakako fantastičan izum vam omogućava da osušite kosu, a da pritom ne morate da držite fen sve vreme u rukama. Sve što treba da uradite je da takozvanu haubu za kosu, koja ima futuristički srebrni izgled, stavite na glavu, priključite na fen i pustite da suši sama dok vi gledate TV, mešate supu ili radite nešto sasvim treće.

Ovaj proizvod je napravljen od mekanog materijala koji može da se savija i nosi sa sobom gde god da krenete. Dizajniran je tako da ravnomerno širi toplotu kako bi podednako sušio svaki deo kose. Odgovara kako svakoj vrsti fena tako i svakom obliku glave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naca

    27. februar 2014 | 17:56

    Moja baba je ovo imla jos sezdesetih godina proslog veka.Cudi me da neko misli da je ovo nesto novo.Gubite skupocen prostor objavljujuci ovakve gluposti.

  • Jelena

    27. februar 2014 | 22:27

    I moja baba je imala ovo, ali u plavoj boji, puno ce jos vremena proci dok ne budemo i boju mogli da biramo.

  • sladja

    28. februar 2014 | 07:23

    I moja baba!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA