Leo Martin zvezda večeri na reviji Pal Zileri (FOTO)

Poznati modni brend koji odiše elegancijom i prefinjenošću predstavio je svoju novu kolekciju za proleće/leto 2014 godine u prepunoj sali Belexpocentra u Beogradu

  • 1

Prepuna sala Belexpocentra u Beogradu okupila je sinoć velike zaljubljenike u modu i poštovaoce čuvenog italijanskog modnog brenda Pal Zileri koji je predstavio svoju novu kolekciju za proleće/leto 2014. godine.

Prvi redovi bili su popunjeni gospodom u odelima koji su došli sa znatiželjom da saznaju šta to ovaj kvalitetni i besprekorno eleganti italijanski brend ima da ponudi za predstojeću sezonu. Italija se oduvek smatrala prestonicom mode i savršenog smisla za eleganciju koji je u krvi svakom čoveku koji se rodio na čuvenoj čizmi. A kada ugledate predivna odela Pal Zileri, odmah vam postaje jasno zašto je to tako.

Vesela španska muzika odzvanjala je u pozadini, prezgodni manekeni su ponosno šetali modnom pistom, a oduševljeni pogledi kako ženskog tako i muškog dela publike nisu mogli da se sakriju. Predivni krojevi i kvalitetni materijali u potpunosti su osvojili pažnju publike koje je pomno pratila sve što se dešava na pozornici. Među poznatima koji su došli da isprate reviju Pal Zileri našli su se Bata Spasojević, Nenad Radujević, Suzana Perić, Aleksa Jelić, Seka Aleksić, Zvezdan Terzić, Stefan Babović, Emina Jahović...

Oduševljenje večeri nastupilo je pred kraj sam revije kada je publika gromoglasnim aplauzom ispratila hod po pisti poznatog beogradskog manekena Đorđa Pavlova, poznatijeg kao Đorđe Kortina, nakon kojeg je pistom ponosno prošetao, pevajući Odiseju, čuveni srpski pevač, Leo Martin koji je bio gost iznenađenja.

(Tamara Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA