Ovo je najlepša udata mama u Srbiji (FOTO)

Izabrana predstavnica Srbije Katarina Lekić u maju će predstavljati Srbiju u Bugarskoj na izboru za Mrs World, a njena prva pratilja Vesna Radojković će u novembru u Kini predstavljati Srbiju na izboru za Mrs Globe. Novinarski žiri je za najlepšu udatu ženu i mamu izabrao Unu Nikolić

  • 18

Sinoć u Beogradu održan drugi put po redu izbor za Mrs Srbija. U prisustvu mnogih zvanica odabrana je predstavnica Srbije Katarina Lekić koja će u maju predstavljati Srbiju u Bugarskoj na izboru za Mrs World, a njena prva pratilja Vesna Radojković će u novembru u Kini predstavljati Srbiju na izboru za Mrs Globe.

Sinoć je takođe izabrana i predstavnica novinarskog žirija Una Nikolić.

Izbor za Mrs Srbije je prvi zvanični izbor za najlepšu udatu ženu i mamu naše zemlje.Ovim izborom je naglašena uloga udatih žena u društvu.

Mrs World

Izbor za Mrs World predstavlja savremen i glamurozan pristup takmičenju lepote gde je pored lepote kao ključnog elementa veoma važno da žene, sve učesnice, budu ostvarene i sposobne da propagiraju porodicu, da daju svoju podršku ugroženim ženama, da učestvuju u humanitarnim akcijama i da budu ambasadori svoje zemlje.

Mrs Globe

Izbor za Mrs Globe je najprestižnije i najveće svetsko takmičenje lepote za sve žene, majke i samohrane majke. Ovo takmičenje dobija veliku podršku javnih ličnosti među kojima je i Arnold Švarceneger.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA