PILATES, NEGO ŠTA: Evo kako poznati postižu savršenu figuru!

Tajger Vuds, Šarliz Teron, Ketrin Zita Džons, Paris Hilton svi vežbaju na Pilates Reformeru! Ovaj tip treninga izdužuje mišiće, figuru čini vitkijom i višom, a praktikuju ga i sportisti jer sprečava povrede

  • 0

Oduvek ste se pitali koja je tajna poznatih ličnosti u postizanju savršene figure? Čini vam se da je zgodno telo proizvod napornog rada u teretani satima i danima? Kako biste izbegli beskonačno preznojavanje donosimo vam recept poznatih - za izvajano telo vežbajte na pilates reformeru!

Stott Pilates Reformer predstavlja jedan od najefektnijih trening programa danas. U kratkom vremenu ovaj tip vežbanja dovodi do povećanja snage, gipkosti i izdržljivosti tela.

Prednost Reformera  je što tokom treninga otpor pružaju opruge, čime je mišić opterećen kroz celi pokret, a time se i izdužuje, pri čemu nema opterećenja za zglobove.

Ovaj program angažuje celokupnu muskulaturu tela sa fokusom na duboke posturalne mišiće, uz zadržavanje mobilnosti i stabilnosti kičme, karlice i ramenog obruča. Rezultati treninga su povećanje ukupnog tonusa, neutralno pozicioniranje tela, pravilnije i efikasnije kretanje i smireniji um.

Atletske organizacije uključuju Reformer treninge u režim sportista zbog jedinstvenih koristi koji ovaj trening pruža. Jačanje mišića kora pomaže sportistima da poboljšaju svoju igru ali i umanje rizik od povrede.

Čak i ako niste ljubitelj košarke, čuli ste za Kobi Brajanta. Da bi ostao u elitnoj klasi košarkaša, on uključuje Pilates na Reformeru kao deo treniga. S obzirom da zahteva najbolje, Kobi Brajant putuje svuda sa svojim Pilates instruktorom i vežba na Reformeru.

Sting, vodi račina da ostane u formi za svoje zahtevne turneje pomoću Pilates Reformer treninga. Čak i tokom turneja trenira sa svojim Stott Pilates sertifikovanim trenerom.

Dženifer Aniston kaže:

- Pilates je sjajan trening. Imala sam problem sa kukom, hroničan problem sa leđima i sada je sve rešeno. Volim Pilates. Osećam se čak i višom.

Najveći obožavaoci Reformer treninga su Tajger Vods, Opra Vinfri, Ketrin Zita Džons ali i Šeron Stoun, Šarliz Teron, Kim Katral, Paris Hilton, Hju Grant….

U Beogradu, Reformer trening sa edukovanim Stott Pilates instruktorima u studiju "Body&Mind", Bulevar kralja Aleksandra 54 levo/2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA