Evo o čemu najviše sanja svaki horoskopski znak

 
  • 6

Ako je negde naš um slobodan, onda je to zemlja snova

Niko ne može da nam nameće svoju volju, da nas osuđuje ili krivi za ono što sanjamo, ali ni da zna šta se dešava kada zatvorimo oči i prepustimo se.

Mi čuvamo naše snove u velikoj tvrđavi koju predstavlja naš mozak. U zavisnosti od toga kom znaku Zodijaka pripadamo, sanjamo različite i za naš znak specifične snove. Evo o čemu sanja svaki horoskopski znak pojedinačno.

Ovan

budjenje, spavanje, krevet Foto: Pixabay.com

On sanja o nasilju, o tome da je ubijen ili prisiljen da se samoubije. U budnom stanju on sanja o tome da pobedi u svađi, dostigne uspeh i postane poznat po tome šta radi.

Bik

Sanja delove tela, horore i ponovno rođenje. Na javi sanja o gomili novca i dobrom životu bez obzira kako će do njega da dođe.

Blizanci

Sanja o bolu zatvorenih očiju, a otvorenih o putovanjima i da se oslobodi stvari koje ga vezuju za jedno mesto.

Rak

U snu vidi savršenu ljubav i slamanje srca. Na javi priželjkuje velika okupljanja i da bude u centru pažnje.

Lav

Sanja o svetskoj dominaciji i svetlima reflektora, dok u stvarnom životu njihovi snovi su mnogo izvan okvira i zahtevaju mnogo igračaka.

Devica

jastuk, spavanje Foto: Pixabay.com

Sanja o otkazu, ostavljanju, isključenju,... U stvarnosti sanjari o putovanjima, krstarenju na vodi i svemu što se nastavlja bez straha od kraja.

Vaga

Ima veoma žive snove koji su horor, strava i fantazija. U stvarnom životu njeni snovi su daleko manje dramatični.

Škorpija

Ona sanja o gubitku kontrole, panici i haosu. U stvarnom životu ona proživljava sve te košmare.

Strelac

Sanja o tome da je zarobljen i da mu je oduzeta sloboda. Na javi zamišlja kako ustaje, odlazi do prodavnice i kupuje sok.

Jarac

Duša napušta telo, smrt, ponovno rađanje, reinkarnacija, zagrobni život, duhovi, snovi, san, noćne more, astralna projekcija Foto: Profimedia

Noću Jarac sanja o poslu koji ga sutra očekuje. N aposlu narednog dana sanja o poslu koji ga čeka sutra. Jarac sanja o poslu, čak i kada je na poslu.

Vodolija

Ona sanja o seksu, a na javi sanjari o tome kako ne želi da ima seks. Uglavnom sanjaju sebe kako imaju seks sa nekim ko nije njihov partner.

Ribe

U dubokom snu, Ribe sanjaju o porodici. Kada su budne, razmišljaju o tome kako su sve druge porodice bolje od njihove i kako da i oni to postignu.

(Telegraf.rs/yourtango.com)

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA