≫ 

3 horoskopska znaka za koje će ovo biti nedelja iz snova

Nekome će se zvezde od srca nasmešiti tokom narednih sedam dana

  • 10

Situacija na nebu je užarena, ali tri horoskopska znaka će imati mnogo razloga za slavlje tokoma naredne nedelje. Proverite da li ste i vi među njima.

Sunce je u Raku i svi su ovih dana mnogo zauzeti. Neki planiranjem odmora, neki nalaženjem novog posla.

Dešava se i eklipsa na relaciji Rak - Jarac, pa će se svuda oko vas osećati pojačana energija, a i sami ćete zračiti istom.

Merkur i Hiron su retrogradni, a to znači da će deo vas biti prilično ranjiv.

Evo za koga to ne važi, odnosno koja tri znaka će tokom sledećih sedam dana pratiti sreća.

Rak

Horoskop, ilustracije, mart Foto ilustracija: Shutterstock

Prelazite na sasvim novi nivo u životu.

Vaš put oko sunca je bukvalno blagoslovljen. Solarna revolucija koja se dešava u vašoj prvoj kući ličnosti je u punoj snazi. Severni čvor je takođe u vašem znaku pa su sve oči uprte u vas. Čak dva pomračenja će se desiti preko vaše astrološke ose ovog meseca i  to jako utiče na ono što vas čeka, ali i na vaše raspoloženje. Vi ste usred snažnog prodora ka vrhu. Kao prvi vodeni znak spremni ste da otvorite novo poglavlje u svom životu. Tokom celog ovog meseca, a ne samo tokom ovih sedam dana, vi ćete naprosto sijati u svom punom sjaju.

Škorpija

Horoskop, ilustracije, mart Foto ilustracija: Shutterstock

Vi napredujete i toga ste vrlo svesni.

Škorpije, vaše mogućnosti su jednostavno neograničene. Razmislite gde vidite sebe u narednih nekoliko godina i hrabro koračajte ka tome. Iako je činjenica da na potpuno prirodan način napredujete tokom ove sezone Raka, vi ste zapravo i sami spremni da napravite neke krupne korake za svoju budućnost, a oni se odnose i na profesionalnu i na emotivnu stranu života. Pomračenje baca senku na vašu treću kuću komunikacije i devetu kuću filozofije i samosvesti, ali to vama nikako ne smeta da ostvarite svoje ciljeve. Vaša perspektiva se menja i to na pozitivan način.

Ribe

Horoskop, ilustracije, mart Foto ilustracija: Shutterstock

Živite svoju jedinstvenu istinu.

Ribe, postoji nešto tako posebno i čudno vezano za vas poslednjih dana. Ne može se reći da li je u pitanju samopouzdanje kojim zračite ili šik garderoba koju nosite. To se dešava kada zaista živite svoj život iz snova. Biti svoj i biti umetnost koju negujete je sve što treba da radite u narednom periodu i sve na šta bi trebalo da se fokusirate. Konačno ste svesni svoje vrednosti, a vaša šarenolika ličnost napokon dobija priliku da se predstavi. Nastavite u tom smeru jer je to jedino što je dobro za vašu dušu i vaše telo, pa i za vašu okolinu, jer ste sposobni da reflektujete svoje raspoloženje na druge.

VIDEO: 5 horoskopskih znakova koji se zaljubljuju u pogrešne osobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    2. jul 2019 | 23:52

    Bravo za rakove i skorpije!!!!!!Samo napred!!!!!

  • Ika...

    2. jul 2019 | 23:55

    Tako je zivim zivot iz snova i bas kako ja volima a to postizem zahvaljujuci Raku koji sija punim sjajem u mom zivotu...

  • DDF

    3. jul 2019 | 00:08

    Za nas device💨

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA