≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Težak period za Lavove, ali jednom znaku se smeši velika sreća na svim poljima

Šta vas očekuje ove nedelje?

  • 1

Nedeljni horoskop u julu je zbog pomračenja Sunca i Meseca više nego buran, a u nastavku pogledajte šta donosi vašem znaku.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas period koji može da vam donese važne finansijske promene, biće i troškova i priliva novca. Na polju ljubavi vas očekuje malo teža faza, neće sve ići onako kako vi želite. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas problemi sa urogenitalnim traktom pogotovo sa reproduktivnim organima pa na to treba da obratite pažnju.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas period u kojem ćete veliki značaj pridavati poslovima koji su povezani sa novim klijentima i saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuje potpuna predanost jednom partneru. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da rešite neke probleme od ranije i da se regenerišete.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Na polju posla vas očekuje faza u kojoj ćete biti veoma zauzeti, na neki način i opterećeni raznim događajima. Kada je u pitanju ljubav, spremni ste da sa voljenom osobom rešite probleme iz prošlosti. Na polju zdravlja vas očekuju poteškoće koje su vezane za pad imuniteta, stomak, varenje i probavu takođe.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Možete da očekujete splet srećnih okolnosti koji vas na poslu može odvesti do ostvarenja bolje zarade. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobom koja vas magnetski privlači. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete period u kojem ćete biti generalno dobro. Ako se desi manjak energije potrudite se da nađete više vremena za san.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Pred vama je teži period, bićete odbijeni u vezi nekog posla ili ćete imati neke kočnice i probleme. Na polju emocija vas očekuje osećaj nesigurnosti u vezi partnera i njegovih osećanja ka vama. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas problemi sa kičmom, kostima ali i tegobe vezane za donji stomak i bešiku.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Imaćete mogućnost da se malo rasteretite. Poslove obavljate u hodu i pred vama je generalno dobra nedelja. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiva komunikacija sa vodenim znakom. Kada je u pitanju zdravlje, moguć je povratak nekih hroničnih problema. Pazite se ako imate astmu ili alergije bilo kakve.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA