≫ 

Ovan je ananas, a Jarac nar: Saznajte šta ste vi u voćnom horoskopu i kako to utiče na vaš život

Voćni horoskop je jedan od najstarijih na svetu

  • 0
Horoskop, voce Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Voćni horoskop seže od davnina i njemu bi trebalo najviše da verujete. Pronađite koja ste voćka i saznaćete sve vaše karakterne osobine.

Astrologija kao nauka je oduvek bila popularna, pa su tako, za široke narodne mase proistekli mnogi horoskopi: kineski, egipatski, indijsk i mnogi drugi.

Ali, da li ste znali da postoji i voćni horoskop?

Iako ga već vekovima nijedan narod ne upotrebljava, voćni horoskop bio je poznat i Starim Rimljanima kao i Grcima. Posmatrajući zvezde, elipsasto sazvežđe nebeskog svoda i mnoge druge znakove samo njima poznate, astrolozi drevnih plemena, Inka i Maja, prve su konstruisale ovaj zanimljivi horoskop.

Saznajte koja ste voćka i koje su vaše karakteristike i predispozicije u životu.

Ananas 21. mart – 20. april

Ananas Foto-ilustracija: Pixabay

Karakter: Ne mogu se pohvaliti uspehom u vođenju poslovnih pregovora i održavanju poslovne saradnje. Ne podnose nepoštene i lažljive ljude, pa će im bez uvijanja reći šta misle i tako prekinuti odnos.

Izgled: Drže se natprosečno uspravno, a korak im je čvrst, brz i odlučan. Zahvaljujući sportskom duhu, živahni su i aktivni do duboke starosti.

Ljubav: Istraživanja pokazuju da su glavni razlozi zbog kojih će Ananas prekinuti vezu partnerova ravnodušnost, predvidljivost i nedostatak žara. Te osobine doživljavaju poput hladnog tuša.

Brak: Kao razlog za  raspad braka često navode stalno proveravanje, izlive ljubomore i kopanje po džepovima od strane njihovih partnera.

Zdravlje: Ređe posećuju lekara od drugih znakova. Najveći neprijatelji su im visoka temperatura i grip, a snaga volje i prkos najbolji saveznici u borbi protiv bolesti.

Potražite svoju voćku na sledećoj strani i saznajte šta vas čeka u životu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA