Recite nam koji ste znak u horoskopu i reći ćemo vam kakav muškarac vam treba

Hajde da se zabavimo. Na osnovu vašeg znaka Zodijaka, otkrivamo kakav muškarac je idealan za vas

  • 7

Horoskop može mnogo toga da otkrije, pa i stvari vezane za ljubavni život.

Kada je reč o ljubavi, zvezde pričaju više nego ikada i rešeni smo da ih oslušnemo.

Ekspreti tvrde da u odnosu na horoskopski znak imate određene sentimentalne potrebe i da vam, samim tim, odgovaraju muškarci različitih karakternih crta.

Ovan, Horoskop, Astrologija, Zodijak Ilustracija: pixabay.com

Ovan

Znate odlično da razlikujete ljubav i seks i zato vam je potreban muškarac koji može da vam pruži i jedno i drugo. Čovek vašeg života mora da bude u stanju da se obaveže prema vama, ali i da vam ispuni najskrivenije seksualne fantazije. U suprotnom, postoji rizik da ćete biti u situaciji da potražite dvojicu partnera istovremeno.

Bik

Senzualnost žena rođenih u znaku Bika je nadaleko poznata. Potreban vam je čovek koji je u stanju da prati ritam vaših želja, ali da na tom putu ne zaboravi romantičnu stranu veze.

Blizanci

Nemate nikakvu nedoumicu oko toga ko je taj koji upravlja ljubavnim odnosom. Mozak je najbitniji za vas u vezi i zato tražite muškarca koji će biti u stanju da zadovolji vaša intelektualna očekivanja, pre nego fizička.

Rak

Vrlo osećajni i promenljivog raspoloženja, do te mere da ono zavisi od klimatskih promena i mesečevih mena. Potreban vam je muškarac pun razumevanja i tolerancije, koji je u stanju da se prilagodi varijacijama koje imate u ponašanju.

Lav

Vrlo ste jakog i nezavisnog karaktera i zato vam je potreban neko ko će vam da ti dovoljno prostora i ko vam neće stajati na putu u ličnom razvoju.

Devica, Horoskop, Astrologija, Zodijak Ilustracija: pixabay.com

Devica

Strastvena i veliki perfekcionista, biće vam potreban neko ko se ne boji izazova i ko ima velike profesionalne ambicije, kao i lične.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA