• 8

3 najveće raspikuće među horoskopskim znakovima: Njima plata traje jedno nedelju dana

Kakvi ste sa parama?

  • 8

Dok neki ljudi odlično raspolažu novcem, neki troše bez razmišljanja i iz meseca u mesec se krpe do sledeće plate.

Astrolozi tvrde da na potrošnju novca i te kako utiče vaš horoskopski znak, pa pogledajte koji znakovi su najveći trošadžije.

Vaga

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Vage uživaju u šopingu i često troše novac na stvari koje im uopšte nisu potrebne. Kada nešto žele, sklone su da bez razmišljanja na to potroše i više nego što smeju i mogu, a zbog te navike gotovo svakog meseca dovode sebe do ruba bankrota.

Strelac

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Obožavaju izlaske i druženje, a u društvu su prvi koji će častiti. Iako novac češće troše na druge nego na sebe, to često rade bez promišljanja o svom budžetu zbog čega često ostaju bez novca mnogo pre sledeće plate.

Lav

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Za razliku od Strelca, Lavovi isključivo troše novac na sebe i vole da se počaste stvarima koje ne mogu sebi da priušte. Spa tretmani, dizajnerske stvari, putovanja... Osobe rođene u ovom znaku uopšte ne mare za svoj budžet i maksimalno uživaju u životu sve dok na naplatu ne stignu računi koje ne mogu da podmire.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Lidija

    Lavovi bahato trose a zaradjuju tako sto sa drugima savrseno manipulisu. Drugi rade za njih a lavovi i njihova porodica zive raskosno

  • Vuk

    Ljubavnica mi je strelac! Samo pare pare......i pare.....

  • Nikola

    Vaga. Ima istine.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima