Horoskop otkriva sve vaše greške: Zbog čega uništavate veze?

Svaki horoskopski znak ima svoje "bubice"...

  • 2
zvezde, nebo, zvezdano nebo, par, ljubav, sreća, horoskop Foto: Pixabay.com

Ako u vašim odnosima sa muškarcima uvek nailazite na iste prepreke, verovatno negde grešite. Pomoć u dijagnostikovanju izvora problema može biti horoskop.

Otkrivamo kako uništavate svoje veze?

Ovan - Još uvek se takmičite sa svojim partnerom

Kao zodijački znak Ovan, možda imate tendenciju da se takmičite sa svojim partnerom. Nažalost, ova funkcija se pojavljuje ne samo tokom društvenih igara. Ponekad vaša želja da se takmičite tiče se sitnica, na primer, ko prvi koristi kupatilo ujutro ili ima više prijatelja na Instagramu. Ponekad su to ozbiljnije stvari: iznos zarade ili odlučivanje o kućnom budžetu. U slučaju "gubitka" možete čak osećati frustraciju ili ljubomoru. Pokušajte da budete svesni svog ponašanja, zahvaljujući čemu ćete moći da kontrolišete želju da budete bolji. Dajte ponekad "pobedu" svom partneru. Ne ljutite se što je imao bolje poslovno putovanje ili kupio skuplji sat.

Bik - Previše pažnje posvećujete materijalnim dobrima

Bikovi vole sve što je lepo i skupo. Nažalost, ova slabost za luksuz često se prevodi u njihove odnose s drugim ljudima. Ako ste zodijački znak Bik, moguće je da uvek tražite najsofisticiraniji restoran, najbolji hotel na odmoru, i sve darove koje ocenjujete prvenstveno po ceni. Ova potraga za luksuzom čini da izgubite sposobnost da uživate u malim stvarima, a čak i najmanja neugodnost pokvari vaš romantični beg. Počnite da uživate u domaćim palačinkama, cenite nematerijalnu vrednost suvenira ili poklona od partnera. Sve što je najbolje ne mora biti najskuplje.

Blizanci - Ne možete iskreno govoriti o svojim emocijama

Problem sa Blizancima može biti u tome što nisu pouzdani. Ni pod kojim okolnostima ne žele da povrede osećanja druge strane, zato se umesto da kažu ono što je u njihovom srcu, oni dugo vremena odlažu razgovor oko prave teme. Nažalost, na ovaj način nije moguće izgraditi partnerski odnos. Potražite hrabrost da samo kažete istinu o važnim pitanjima. Zapamtite da se skrivanje na duge staze može nazvati jednostavnom prevarom. Budite iskreni prema sebi i svom partneru.

Astro, Ljubav, Veze, Horoskop Foto: Pixabay.com

Rak - Dajete malo prostora svom partneru

Kada od vikend izlaska po pabovima više volite veče pod pokrivačem u rukama vašeg voljenog, onda ste tipičan Rak. Iako uopšte nema ništa loše u tome, pazite da ne preterujete. Ako niste godinu dana izašli zajedno, verovatno ste se zaglavili u vašoj školjci, i niko to neće trpeti zauvek. Kao prvo, takav odnos može postati pretežak za drugu stranu. Drugo, razmislite da li je vašem partneru dosadno. I treće razmislite o tome šta ćete učiniti kada se vaša veza završi. Bez bliskih prijatelja i hrabrosti da se sretnete s nekim brzo ćete se osećati napušteno i usamljeno.

Lav - Fokusirate se samo na sebe

Verovatno nemate problem da pričate o sebi ili govorite o svojim osećanjima. Međutim, postoji još jedna prepreka na horizontu. Za vreme društvenih događaja ne dopustite mu da dođe do reči, a prostor u svom domu uredite samo prema vašim željama. Naučite da slušate, poštujete različita mišljenja, dozvolite partneru da bude zvezda večeri. Zapamtite da niste uvek najvažniji.

Devica - Vi ste perfekcionista

Kada je u pitanju vaša profesionalna karijera, vaš perfekcionizam je sto posto prednost. U privatnom životu, ova funkcija može stvoriti mnoge probleme. Ne možete pustiti, uvek imate nešto za šta ste krivi, a predavanje je zapravo vaš hobi. Međutim, kada vam je stalo do partnera, morate prestati. Umesto kritike, počnite da prihvatate. Neka planira vaše odmore, kuva večeru ili samo leži na kauču. U privatnom životu, sve ne mora biti savršeno. Ako se ne slažete s tim, uvek ćete biti nesrećni.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika...

    26. jul 2019 | 21:28

    Moje greske su ogromne...oci necu odvajati od njega,gledacu u njega do kraja krajeva...

  • Bik

    27. jul 2019 | 02:42

    Kakve gluposti,verovatno ima i takvih ,uništavamo sve veze zbog ovakvih izjava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA