• 2

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST: Lavice da se spreme za udvarače, Device da povedu računa o ishrani

Pogledajte šta su vam zvezde zapisale za avgust mesec...

  • 2

Vreme je za promene i to na bolje. Mesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju, jer - leto je!

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop, ilustracije, mart

Foto ilustracija: Shutterstock

Posao:  Već početkom meseca možete da očekujete olakšanje na polju posla - kašnjenja i zastoje koje Vam je doneo Retrogradni Merkur u drugoj polovini jula će nestati pa ćete moći da nastavite normalno da radite. Pod uticajem Retrogradnog Urana, koji nastupa 11. avgusta, možete da očekujete manje nesuglasice sa kolegama, najverovatnije zbog toga što ćete, u želji da se dokažete, stalno stavljati sebe u prvi plan. Sredinom meseca ćete pod uticajem trigona Sunca sa Jupiterom Vam donose probleme sa finansijama, koji će se dodatno pogoršati do kraja meseca. Dobra vest je da 30. avgusta nastupa Mlad Mesec u Devici koji donosi povoljne aspekte za razmišljanje i donošenje bitnih odluka. Iskoristite ovaj aspekat da razmislite o finansijskim problema koje imate i mogućim rešenjima za njih.  Nezaposleni Ovnovi treba da se aktiviraju u periodu nakon 15. avgusta, posebno u oblastima koje zahtevaju intelektualan rad.

Ljubav: Pod uticajem Retrogradnog Urana možete da očekujete neslaganja sa voljenom osobom, najverovatnije zbog stava da ste Vi uvek i za sve u pravu.  To će se dodatno pogoršati pod uticajem kvadrata Venera sa Uranom, pa su velike šanse za zahlađenje odnosa, pa čak i udaljavanje od voljene osobe. Ukoliko ne budete previše tvrdoglavi i pokažete spremnost da “izmirite račune” sa voljenom osobom, u poslednjoj nedelji avgusta možete da očekujete pomirenje i uspostavljanje skladnih intimnih odnosa. Kvadrat Venere sa Uranom donosi Ovnovima dosta uzbudljivih dobađaja na ljubavnom planu. Vrlo je moguće da ćete biti neodlučni i da ćete se razmišljati između više različitih osoba.  Avgust će biti povoljan za ulazak u veliki broj avantura, ali su male šanse da ćete ući u ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Merkur će krenuti direktno već početkom meseca i doneti poboljšanje na zdravstvenom planu. Problemi sa varenjem koje ste imali će nestati, ali to ne znači da treba da se opustite. Savetujem Vam da i dalje vodite računa o ishrani.

BIK

Horoskop, ilustracije, mart

Foto ilustracija: Shutterstock

Posao: Napokon možete da odahnete, jer će Merkur krenuti direktno i doneti poboljšanje u komunikaciji.  Već početkom avgusta ćete uspeti da prevazićete nesporazume i nejasnoće koji su nastali u prethodnom mesecu.  Sa poboljšanjem komunikacije stižu i novi projekti i poslovni uspesi. Posebno uspešan Mesec će imati Bikovi koji se bave intelektualnim radom. Što se tiče finansija, tokom avgusta ćete uspeti da naplatite dugove iz prošlosti, najverovatnije u drugoj polovini meseca.  Između 18. i 23. Avgusta Mars, Sunce i Venera će ući u znak Device i doneti Vam povoljne aspekte za pronalaženje ili promenu posla, ili pak pokretanje sopstvenog biznisa. Ovi aspekti su odlični za pokretanje poslova koji imaju veze sa brojevima, računarima i novcem.

Ljubav: Pod uticajem Retrogradnog Urana možete da očekujete nesuglasice sa voljenom osobom, najverovatnije zbog jakog uticaja koji će imati prijatelji na Vas. Moguće je da su za neke stvari u pravu, ali savetujem Vam da ih ne slušate slepo, već da dobro razmislite o svemu. Povedite računa o tome šta pričate voljenoj osobi, jer biste mogli da izgovorite stvari koje je teško povući.  Dobra vest je da će vam Venera u konjukciji sa Suncem doneti bolju komnikaciju sa partnerom, a samim tim i popravljanje odnosa. Ono što će značajno popraviti Vaš odnos je putovanje, a idealan period za to je nakon 30. avgusta, kada će nastupiti Mlad Mesec u Devici i doneti potrebu da bolje razumete sebe, ali i osobu sa kojom ste u vezi ili braku. Slobodnim Bikovima RxUran donosi dosta zabave i izlazaka sa prijateljima, a samim tim i veliki broj novih poznanstava.  Moguće je da ćete krajem meseca, pod uticajem Mladog Meseca u Devici, upoznati osobu za ozbiljnu vezu.

Zdravlje:  Sredinom meseca, zbog jakog uticaja Retrogradnog Urana, možete da očekujete probleme sa kostima i kičmom, pa Vam savetujem da na vreme krenete na fizikalnu terapiju i na plivanje. Mogući su i problemi sa varenjem, pa Vam savetujem da smanjite unos slatkiša, brze hrane i alkohola.

BLIZANCI

Horoskop, ilustracije, mart

Foto ilustracija: Shutterstock

Posao: Vladar Vašeg znaka, Merkur, krenuće direktno i prekinuti odličan period koji ste imali. Verujem da ste primetili da ste u julu bili puni ideja i da ste zračili harizmom – e pa to je posledica Retrogradnog Merkura. Ne kažem da će to sada prestati, ali moraćete mnogo više da se trudite kako biste ostvarili željene rezultate.  Dobra vest je da će Vam Merkur u direktnom hodu doneti poboljšanje na finansijskom planu. Sredinom meseca će Venera napraviti konjukciju sa Suncem i doneti povoljne aspekte za pregovore, nastavak ili obnavljanje saradnje sa poslovnim partnerima iz prošlosti, a velike su šanse da ćete pokrenuti privatni biznis. Krajem avgusta će Sunce i Merkur ući u znak Device i doneti Vam ozbiljnost, koja Vam obično nedostaje, pa je poželjno da taj period iskoristite za traženje posla, posebno ako se bavite marketingom, trgovinom ili javnim nastupom.

Ljubav: Blizanci koji su zbog neke osobe iz prošlosti imali probleme sa voljenom osobom, konačno mogu da odahnu. Sa prestankom Retrogradnog Merkura smanjuje se uticaj prošlosti na Vaš život, a samim tim i na vezu ili brak. Pod uticajem trigona Sunca, Venere i Jupitera možete da očekujete značajno popravljanje komunikacije sa voljenom osobom i pravljenje temelja za bolji odnos na duži vremenski period. Slobodni Blizanci bi pod uticajem Retrogradnog Urana mogli ozbiljno da se razočaraju u osobu sa kojom se čuju ili viđaju neki vremenski period. Vrlo je moguće da ćete saznati nešto što će Vas jako pogoditi. Stariji Blizanci mogu da očekuju da će krajem meseca upoznati veoma zanimljivu osobu i sa njim započeti avanturu. Velike su šanse da će taj odnos da preraste u nešto ozbiljnije.

Zdravlje:  Generalno, u avgustu ćete imati nalet pozitivne energije, a to će se pozitivno odraziti i na Vaše zdravstveno stanje. Savetujem Vam da unosite više vitamina i za Vas neće biti problema.

RAK

Horoskop, ilustracije, mart

Foto ilustracija: Shutterstock

Posao: Početkom avgusta Merkur će krenuti direktno i to baš u Vašem znaku. To znači da ćete u avgustu nastaviti da nižete poslovne uspehe. Verujem da ste zbog Retrogradog Merkura razrešili poslovne probleme iz prošlosti, te sada možete da nastavite dalje. Pod uticajem Kvadrata Venere sa Uranom i Punog Meseca u Vodoliji možete da očekujete probleme sa finansijama i nekoliko nesuglasica sa kolegama i nadređenima. Ukoliko tražite posao savetujem Vam da iskoristite period nakon 11. avgusta kada će nastupiti Retrogradni Uran i doneti povoljne aspekte za profesionalno usavršavanje i napredovanje. Najviše uspeha Vas očekuje u oblasti turizma i komunikacija.

Ljubav: Početak avgusta donosi stabilizaciju odnosa sa voljenom osobom. Velike su šanse da ćete imati ozbiljne razgovore sa voljenom osobom u vezi vaše budućnost i zajedničkih ciljeva. Mnogi Rakovi koji su u dužim vezama će se odlučiti na brak. U periodu oko 15. avgusta, kada će nastupiti Pun Mesec u Vodoliji, moguć je manji sukob sa voljenom osobom, najverovatnije jer ćete se ponašati sebično i samoživo. Ovo bi moglo da dovede do “nereda” u vašem odnosu, koji će se, zbog uticaja Mladog Meseca u Devici, značajno pogoršati krajem meseca. Žao mi je što ovo moram da kažem, ali ako ne budete spremni na iskren razgovor i kompromis, velike su šanse da ćete u naredni mesec zakoračiti sa problemima u vezi ili braku. Rakovi koji su već duže vreme sami će se konačno osloboditi – velike su šanse da ćete u izlasku ili preko prijatelja upoznati veoma zanimljivu osobu. Rakovi koji su relativno skoro prekinuli odnos sa nekom osobom, mogu da očekuju povratak te osobe u njihov život.

Zdravlje: Sredinom meseca, pod uticajem Punog Meseca u Vodoliji, možete da očekujete probleme sa varenjem, pa ćete morati ozbiljno da povedete računa o ishrani. Mogući su i problemi sa respiratornim organima. Ako ste u prošlosti imali probleme sa bronhijalnom astmom, savetujem Vam da posetite lekara čim osetite poteškoće.

LAV 

Horoskop, ilustracije, mart

Foto ilustracija: Shutterstock

Posao: Napokon možete da odahnete! Sve probleme koje je izazvao Retrogradni Merkur će nestati. Vaša harizma i komunikativnost će ponovo izbiti u prvi plan, a više nećete imati ni probleme sa tehnikom. Napokon ćete moći da realno sagledate situaciju u kojoj se nalazite i da donesete racionalne odluke, koje će skoro pa sigurno dovesti do ostvarivanja ciljeva koje ste postavili.  Avgust će biti posebno povoljan za Lavove koji rade u inostranoj firmi ili žele da odu u inostranstvo. Između 18. i 23. avgusta Mars, Venera i Sunce će ući u Vaše polje karijere i novca, pa možete da očekujete unapređenje i poboljšanje finansijske situacije. Lavovi koji traže posao treba dodatno da se aktiviraju u traženju poslova vezanih za finansije, prosvetu, informatiku i kreativne delatnosti.

Ljubav: Lavovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju veliki broj zanimljivih trenutaka sa voljenom osobom, posebno ako idete na letovanje ili neko drugo putovanje. Savetujem Vam da odvojite malo vremena i da popričate sa partnerom o tome šta biste voleli da unapredite u vašem odnosu – to će vas dodatno povezati.  Slobodni Lavovi će zračiti samopouzdanjem i pozitivnom energijom, pa će delovati magnetski na pripadnike suprotnog pola. Vaša harizma će biti dodatno pojačana pod uticajem Punog Meseca u Vodoliji pa možete da očekujte veliki broj udvarača. Planete najavljuju upoznavanje veoma zanimljive osobe, sa kojom ćete početi postepeno da se upoznajete. Samo budite ono što jeste i uspeh Vam je zagarantovan!

Zdravlje: Očekujte stabilno zdravstveno stanje sve do kraja avgusta, kada Vam pod uticajem Mladog Meseca u Devici dolaze zdravstveni problemi – najverovatnije hronični. Savetujem Vam da posetite lekara čim osetite tegobe i da ne igrate na “proći će” kartu.

DEVICA

Horoskop, ilustracije, mart

Foto ilustracija: Shutterstock

Posao: Zaboravite na probleme u komunikaciji koje ste imali tokom jula, jer Merkur kreće direktno i donosi bolji period za Vas.  Sunce i Venera u trigonu sa Jupiterom će Vam doneti neke tajne dogovore sa kolegama ili nadređenima, a velike su šanse da će se oni ostvariti i doneti Vam napredak na poslovnom planu. Dobra vest je i da će u periodu od 18. do 23. avgusta Mars, Venera, Sunce i Merkur ući u Vaš znak i doneti Vam savršene aspekte za posao! Ukoliko želite da promenite posao ili ste nezaposleni iskoristite ovaj period, jer je uspeh skoro pa zagarantovan! Takođe, ovaj period je dobar i za odlazak u inostranstvo ili pokretanje ličnog biznisa. Jedini problem koji možete da imate u u periodu nakon 11. avgusta, kada ćete zbog Retrogradnog Urana preispitivati šta ste uradili u prošlosti – vrlo je moguće da niste zadovoljni time što ste postigli, ali nemojte da budete previše grubi prema sebi.

Ljubav: Odličan mesec za sve Device koje imaju porodicu! Tokom ovog meseca ćete imati sklad u porodičnim odnosima i uživaćete u porodičnom gnezdu. Device koje su u vezi mogu da očekuju odličan mesec ukoliko putuju sa voljenom osobom, jer će vam to pomoći da, makar na kratko, zaboravite na probleme koji vas muče i da se posvetite samo vama i vašoj ljubavi. U periodu oko 15. avgusta, kada će nastupiti Pun Mesec u Vodoliji, možete da očekujete ozbiljnu svađu, najverovatnije zbog toga što nećete pristati na kompromis, već ćete gledati samo ono što Vama odgovara.  Dobra vest je da će Merkur napraviti trigon sa Jupiterom, pa možete da očekujete da ćete tu nesuglasicu prilično brzo da rešite, naravno ako pokažete razumevanje za partnera i njegove želje. Slobodne Device bi mogle da imaju ozbiljan povratak u prošlosti. Velike su šanse da će u Vaš život ponovo ući osoba sa kojom ste se ranije viđali ili bili u prijateljskim odnosima. Savetujem Vam da dobro prispitate situaciju pre nego što započnete neki odnos sa tom osobom, kako ne biste bili povređeni.

Zdravlje: Povedite računa o ishrani, a ne bi bilo loše ni da uvedete više fizičke aktivnosti u Vaš život. Savetujem Vam više šetnje i plivanja.

Komentari

  • Bik

    Krajem maja zaboli zub,idi vadi,drugi popravljaj.Pre toga zakacim lisaj pa mazi kremu 14 dana.Posle toga,u julu zakacim upalu besike,pij caj ali kasno,upala se prosiri na epididimitis pa rokaj antibiotike i probiotike,zavrsavam 4 avgusta terapiju.Danas osetim da me mladez boli,pogledam crveni se sto znaci da mi dermatolog ne gine...Po horoskopu,sledeci su stomak i kicma.Brate mili.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima