NEDELJNI HOROSKOP: Bikove očekuje početak ozbiljne veze, Ribama se smeši flert

Još jedna nezaboravna nedelja je pred nama

  • 4

Nedeljni horoskop za početak avgusta ne može da donese ništa loše, ali najbolje bi bilo da se spremite na "igranku bez prestanka". To važi za sve.

www.astrousluge.com

OVAN

Imaćete sreće kada je u pitanju polje novca. Možete da očekujete da će vam ova nedelja biti dobra za posao. Kada je reč o emocijama možete da očekujete početak nove veze. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete da imate i generalno višak energije, pa će vam fizička aktvnost jako značiti.

BIK

Očekuje vas bitan poslovni sastanak, moguće pokretanje nove saradnje na ovom polju kod vas. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas početak ozbiljne veze koja će duže vreme trajati. Na polju zdravlja su mogući problemi sa bubrezima i urogenitalnim traktom. Oko svega što vas muči se posavetujte sa lekarom.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje da imate dosta poslovnih obaveza. Važno je da se posvetite poslu. Na polju ljubavi za sada manjak dešavanja, malo se i dosađujete. Na polju zdravlja vas očekuju problemi, pa je važno da vodite računa o sebi. Pravo je vreme za odlazak na redovnu lekarsku kontrolu.

horoskop Dnevni horoskop za 24. septembar Foto: Pixabay.com

RAK

Pred vama je period u kojem nećete imati mnogo problema na poslu, imaćete mogućnost da se malo odmorite. Na polju ljubavi vas očekuje nov susret sa osobom koja će vam biti značajna. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa tahikardijom, povišenim pritiskom i tome sl. pazite na svoje srce i izbegavajte stres.

LAV

Očekuje vas period u kojem ćete imati priliku da napravite bitne promene ako se bavite privatnim poslo. Ljubavno stanje vam je odlično, srećni ste sa osobom koju volite. Na polju zdravlja je moguće da će doći do nekih problema, pa je važno da idete redovno kod lekara. Moguće je da će biti stomačnog virusa.

DEVICA

Pred vama je period u kojem ćete imati zanimljiva dešavanja na polju posla iz kojih ćete nešto uspeti i da naučite. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobom iz bliskog okruženja. Na polju zdravlja vas očekuje manji problem sa sinusima, kao i poteškoće vezane za alergijske reakcije pa o tome povedite računa.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sofija

    3. avgust 2019 | 20:24

    Čitam horoskope iz čiste zabave... Čak ne znam koji sam horoskopski znak. Po tati sam VAGA, po maminom saznanju BLIZANAC, ili RAK, a zvanično sam ŠKORPIJA. Stara sam 73 godine. Skoro u svim znakovima stoji da pucam od zdravlja, o novim ljubavnim flertovima, putovanjima, poslovnim uspesima... Istina je da sam udata, ponosna baka, a što se tiče zdralja; loše, da ne može lošije biti. Ovi što sastavljaju horoskope, takozvani astrolozi samo lupetaju, namišljaju, totalne nebuloze... Ja lično ne verujem u to što pišu,ali jadni oni koji slepo veruju u te izmišljotine.

  • Nm

    3. avgust 2019 | 18:40

    Nema znaka koga ne čekaju ozbiljni zdravstveni problemi, šta reći

  • Bikonja rogonja

    3. avgust 2019 | 21:10

    Eh da mi je da se ostvari ovo za vezu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA