≫ 

Ovu su emotivno nedostupni horoskopski znakovi, s njima nikada nećete znati na čemu ste

Iskusili su emotivnu traumu i više ne žele da se tako osećaju

  • 10

Ovi horoskopski znaci su majstori pomešanih signala i umeju da izbegnu odgovor na dubokoumna pitanja. U jednom trenutku vam se može učiniti da ste ih konačno razumeli, a u sledećem kao da ih uopšte ne poznajete. Često će izbegavati razgovor uživo i pre će izabrati opciju dopisivanja ili razgovora preko telefona.

1. Vodolija

Vodolije su sasvim načisto i udobno sa svojim emocijama. One su racionalne, analitične i mogu se činiti rezervisanim i nezavisnim.

U njima ne treba tražiti rame za plakanje. Ako su emotivno nedostupne, neće želeti mnogo da saznaju o vama. Neće vam postavljati pitanja i neće biti mnogo zainteresovane za vaše odgovore. Ako osete da im se približavate i osete opasnost da će vam o sebi mnogo otkriti, moguće je da će nestati iz vašeg života.

horoskop Foto: Pixabay.com

2. Devica

Device imaju osećanja, ali moguće je da će im biti teško da veruju drugoj osobi dovoljno da bi se osetile sigurno da bi mogle da ih dele sa drugima. Pošto pokušavaju da se zaštite, moguće je da će se činiti hladnim, robotskim i rezervisanim.

Podižu zidove i testiraju ljude kako bi videli da li će ih preskočiti. To je proces koji ne uspeva uvek i njihovo nepoverenje može uticati na to da propuste nešto dobro.

3. Strelac

Pojedini strelci nemaju potrebna sredstva da se nose s nečijim emotivnim potrebama, a ponekad nemaju kapacitet ni za svoje emotivne probleme.

Sloboda i nezavisnost su njihovi prioriteti i intenzivne emocije im mogu prouzrokovati teskobe. Od ovoga se brane šalama kako bi razbili ozbiljnu atmosferu. Ovaj znak može biti neosetljiv na tuđa osećanja i kako njihova dela utiču na živote drugih ljudi.

horoskop Foto: Pixabay.com

4. Blizanac

Blizanci se plaše odbijanja. Plaše se da se emotivno vežu za nekoga zato što uvek postoji opasnost da će ih ta osoba napustiti zbog nekog drugog. Često smišljaju razloge zašto nisu s nekim, pa kažu kako nisu dobri u vezama.

Ljubavne kombinacije su više njihov domen jer postoji manja verovatnoća stvaranja emotivne veze s partnerom. Odlični su u komunikaciji, ali kad su emotivno nedostupni, učiniće komunikaciju neformalnom.

5. Ovan

Ovnovi ne žele da budu emotivno nedostupni, ali ih mogu preokupirati stvari koje žele da rade, njihove impulsivne akcije i njihovi planovi za velike avanture, pa će zaboraviti da treba nekom da se posvete. Zaboraviće da imaju partnera kad prave planove za put.

Ovnovi nisu okrutni i neljubazni, ali mogu biti samosvesni toliko da blokiraju druge. Međutim, ako je ovan preživeo bolan raskid, zauzeće stav ravnodušnosti, ali je istina da su emotivni i sentimentalni kao i svi drugi.

VIDEO: 5 horoskopskih znakova koji se zaljubljuju u pogrešne osobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA