≫ 

Vaš horoskopski znak otkriva šta najviše volite u seksu

Pojedini vole S&M, dok je drugima prijatnija misionarska poza

  • 7

Da li ste se nekad zapitali na koji način vaš horoskopski znak utiče na vaše seksualne težnje i da li ste s partnerom kompatibilni u spavaćoj sobi?

Prema zakonima horoskopa, ovo je ono što vaš znak najviše uzbuđuje:

OVAN

Ovnovi su avanturisti po prirodi i vole da probaju razne stvari, što im u horoskopu daje krunu strastvenosti. Ovan obično voli sado-mazo praksu, a ako je još niste probali - veoma je moguće da će vam se tek svideti.

horoskop Horoskop za 14. septembar Foto: Pixabay.com

BIK

Sa druge strane, Bik važi za dosadni znak horoskopa. Zbog lenjosti, najviše vole seks "na brzaka", odnosno standardnu misionarsku pozu. Vole orgazam, ali ne i predigru.

BLIZANAC

Blizanci vole da eksperimentišu, vole seks-igračke i predigru. Kažu da nikako nećete pogrešiti ako sa njima odete u krevet.

RAK

Kao najnesebičniji horoskopski znak, Rak će se posebno potruditi da njegov partner doživi kulminaciju. Rakovi su veoma senzualni, ali mogu i iznenaditi partnera sa animalističkim težnjama, ali to samo kad zadobijete njihovo poverenje.

LAV

Lavovi su staromodni romantici koji vole da se maze, ali i da luduju. Kao i Rakovi, više će se usmeriti na partnerov orgazam nego na svoj. Ali nekad mogu da preteraju, pa oni sami ne mogu da dožive kulminaciju kad treba.

Horoskop orgazam Foto-ilustracija: A. Nalbantjan, Profimedia

DEVICA

Device su perfekcioniste, što znači da će se i one potruditi da partneru bude divno. Dobile su epitet "jedan od najpoželjnijih ljubavnika horoskopa", tako da nećete biti razočarani ako se "spetljate" sa Devicom.

VAGA

Kontakt očiju, dugi poljupci i senzualni šapati su pojedini trenuci koje Vage dovode do ludila. Ovaj znak voli zajedničku masturbaciju koja će im pokazati tačno ono što njihov partner želi.

ŠKORPIJA

Škorpije, kao i Ovnovi, vole pojedine nastranosti i vole da eksperimentišu u krevetu. Kažu da Škorpije najviše vole analni seks.

STRELAC

Zbog njihove radoznale prirode, Strelci vole da gledaju porno filmove - i zbog uživanja, i zbog otkrivanja novih ideja. Ali, zapamtite da se ne može rekreirati sve što vidite na malom ekranu, a možda ni vaš partner to ne želi.

horoskop, Seks, Oralni seks, Predigra,  TAMABEPA Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis, Shutterstock

JARAC

I jarac voli da eksperimentiše i miksuje, pa ima dugačku listu poza koju voli da praktikuje u krevetu. Neće prihvatiti ništa manje od jakog orgazma. Brzo uči, voli povratnu informaciju i lako se prilagođava partnerovim težnjama.

VODOLIJA

Slobodnog duha, Vodolije žive punim plućima. Vole "prljav" seks, a posebno u javnosti. Sviđa im se da se pored partnera osete ranjivim, što čini da unaprede svoju igru u spavaćoj sobi.

RIBE

I one se trude da zadovolje partnera. Vole seksi veš i oralni seks, i trude se da čine stvari zanimljivim iako su godinama u vezi sa istim partnerom.

VIDEO: 5 horoskopskih znakova koji se zaljubljuju u pogrešne osobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA