• 1

Evo šta će retrogradni Uran doneti svakom horoskopskom znaku u narednih 7 meseci

Spremite se za mirniju energiju

  • 1

Retrogradni Uran trajaće sve do januara 2020. godine, dok će Uran u Biku provesti narednih sedam godina. Pogledajte šta vas za to vreme očekuje, na duže ili na kraće staze.

Ovan

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Uran je sada u vašoj kući novca u narednih sedam godina, pa su moguće promene na polju finansija i posla. Generalno ćete se osećati veoma lagodno u svim životnim poljima. Što se ljubavi tiče, iako mislite da ste ušli u mirnu luku - nova i burna ljubav je možda i već stigla u vaš život, koja će vas promeniti na bolje.

Bik

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Otkako je Uran ušao u vaš znak početkom ove godine pritisak će rasti, ali ćete imati više volje da razmišljate i pravite planove do početka 2020. godine kada je pravo vreme za akciju. Za vas je ova retrogradnost idealna ako mislite da zadržite svoju istinsku individualnost.

Blizanci

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Nova faza za Blizance - kopate duboko u sebe i počinjete da se suočavate sa dugotrajnim strepnjama. Ovde će Uran uzburkati vaše nesvesne i skrivene procese koji stoje iza vaših postupaka, podstičući unutrašnje promene. Zarad ličnost rasta, retrogradnost je neophodna da pokrenete duhovnu svest.

Rak

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Nakon dugih sedam godina borbe sa Uranom na polju karijere, predstoji vam promena, ali na polju nada, želja, prijateljstva. Sada ćete više razmišljati o svojoj okolini i o onome što vas zaista motiviše u životu. Nemate više energije za gubljenje.

Lav

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Lav je spreman za reflektore više nego ikad. Sa Uranom u kući reputacije i karijere imaćete nove vizije kako da sebe predstavite u što boljem svetu. Uran u Biku znači da ćete ponovo preispitivati sve promene koje ste napravili od marta ove godine, a Uran donosi novu energiju u sektor karijere i ulogu koju imate u društvu. Ako se u vašem životu dešava puno preokreta imajte na umu da će se tempo smanjiti u narednih šest meseci.

Device

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Otkako je Uran ušao u Bika osetili ste olakšanje jer su neočekivani i pozitivni preokreti počeli da kucaju na vaša vrata kako bi vas izvukli iz kuće. Možda ste počeli da razmišljate ili istražujete nove destinacije. Širićete svoje znanje i mogućnosti u svakom smislu - iskoristite ovaj period on može biti odlučujući za vaš život.

Vaga

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Od marta 2019. godine Uran se nalazi u ne baš prijateljskom položaju po vas, pa vas samim tim i tera da se suočite sa svojim najdubljim i najprimitivnijim nagonima. Kako će se Uran kretati retrogradno, tako će se sve usporiti omogućavajući vam više prostora za razmišljanje o tim otkrićima. Imaćete osećaj kao da ste na nekom odmoru, zato uživajte dok traje.

Škorpija

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Škorpija je možda već u trenutku kada je Uran ušao u Bika u martu 2019. primio neki stresni poziv. Tokom narednih sedam godina, tranzit Urana u znaku Bika će zahtevati da pronađete nove načine da se povežete sa svojim partnerom, upoznate, pa i venčate. Sada kada se Uran pak, kreće retrogradno turbulencije će se smiriti i strast će malo splasti - ali, samo privremeno.

Strelac

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Uran ulazi u vaše polje zdravlja, posla i svakodnevnog života koji vas neopisivo opterećuje - rutina i samo rutina. Kada Uran počne da se kreće retrogradno, mirnije ćete se nositi sa ovom dosadom, i nećete osećati neopisivu nervozu.

Jarac

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Uran je ušao u polje vašeg hedonizma, pa ćete baš sada biti skloni oslobađanju inhibicija. Retrogradni Uran će vas naterati da preispitate svoj pristup romantici, kreativnosti i seksu. Pazite na spontane aktivnosti i eskcentrične ljude tokom ovog perioda koji nisu baš uvek dobri po vas.

Vodolija

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Vodolije razmišljaju o velikim promenama u svom porodičnom životu. To može da znači odvajanje od korena ili odbacivanje. Zato sa retrogradnim Uranom u Biku stiže predah i malo prostora pre nego što donesete bilo kakvu odluku. U pitanju je jedna sporija energija, koja će vam dati dovoljno vremena da razmislite i ne odlučujete ništa u afektu.

Ribe

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

Kako je Uran ušao u Bika, Ribe se osećaju kao su na ivici pucanja. Tokom retrogradnog Bika, vaš mentalni ritam će se usporiti, a neki projekti se mogu pauzirati. Nemojte prestati da beležite svoje ideje, ali u isto vreme ne preduzimajte nikakve konkretne poteze.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E ovako

    Čitam - Uran, a mislim na uranijum i to onaj osiromašeni. 😠

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima