≫ 

Bežite od Lavova glavom bez obzira! Koji horoskopski znak je najviše sklon prevari?

Da li ste u vezi sa vrdalamom ili vam je partner potpuno posvećen, otkriće vam njegov horoskopski znak.

  • 42

Ovan

Ako ste u vezi sa muškarcem ili ženom rođenom u ovom horoskopskom znaku, i niste se baš usrećili. Istraživanja pokazuju da 34 procenata Ovnova sklono preljubi. Osobe rođene u ovom znaku su dinamične i radoznale poput deteta, stoga ne iznenađuje njihova spremnost ka švrljanju.

Bik

Praktičnost i senzualnost su glavne osobine ovog znaka. Bikovi najčešće čvrsto stoje s obe noge na zemlji, pouzdani su, veliki konformisti koji ne bi menjali  udobnost i stabilnost u vezi zarad beznačajnog flerta.

Blizanci

Opšte je poznato da Blizanci preferiraju neobavezne odnose u odnosu na stabilne veza, tako da preljuba za njih ne predstavlja nikakav problem. Za razliku od Ovnova koji najčešće varaju usled potrebe za uzbuđenjem, pripadnici ovog znaka smatraju da je to njihovo pravo. Bar 31% Blizanaca tako misli.

Britney Spears, Britni Spirs Foto: Profimedia/Mega

Rak

Osećajnim Rakovima najvažnije je da budu sa osobom koja će brinuti o njima. A kad jednom nađu takvu osobu, neće olako rizikovati da je izgube. Zbog toga svega 17% ovog znaka je sklono švrljanju u vezi.

Lav

Pripadnici ovog znaka zavisni su od konstantne drame, stoga im igranje s vatrom dođe kao neophodan afrodizijak. Studije kažu da je čak 36% Lavova počinilo preljubu u vezi ili je makar bilo na korak od nje.

Devica

Iako važe za izuzetno strastven znak, Device su izraženo lojalne i praktične, zbog čega se ne upuštaju olako u avanture. Smatraju se jednim od najvernijih znakova u zodijaku, a procenat onih koji "zalutaju" je zanemarljiv – svega 6%!

Vaga

Ako je vaš partner rođen u znaku Vage, možete da budete mirni. Glavni razlog zbog kojeg se retko upuštaju u preljubu jeste njihova urođena nesigurnost. Vaga, kao što joj samo ime sugeriše, mora sve da stavi na tas pre nego što donese odluku. Varanje partnera je za nju dodatni stres, zbog toga svega 7% njih pravi erotske izlete.

Škorpija

Mada ih prati glas da su veliki zavodnici, istina je da su Škorpije zapravo vrlo verne. Kada vole, vole strastveno, zbog toga ih više privlače duboke i intenzivne veze nego platonski odnosi. Svega 9% Škorpija se upušta u preljubu.

Seks poze, sex poza, ilustracija Foto: Shutterstock

Strelac

Velika potreba za slobodom i izražena društvenost neretko navodi Strelčeve da skaču iz veze u vezu. Njima se uvek čini da je “trava zelenija u tuđem dvorištu”, zbog čega se najčešće ne zadržavaju dugo u jednoj vezi. Ipak, kada imaju partnera, prilično su mu verni. Statistike kažu da 23% Strelčeva vara u braku ili vezi.

Jarac

Nezavisni i neretko tvrdoglavi, Jarčevi ne ulaze olako u veze. Ipak, jednom kad se skrase, teško da će tu stabilnost remetiti zbog malo akcije sa strane. Ako je vaš partner Jarac, dobro ste izabrali. Svega 11% pripadnika ovog horoskopskog znaka ume da zaluta.

Vodolija

Budući da su poznati kao najslobodoumniji znak u zodijaku, sasvim je za očekivati da Vodolije ne dozvoljavaju da ih partner ili veza sputavaju. Ipak, kad je ljubav u pitanju, vrlo su požrtvovani. A jedna od žrtava koje rado prinose jeste gotovo bezuslovna vernost. Samo 10% Vodolija je sklono prevari.

Ribe

Osetljive, saosećajne, nežne Ribe čvrsto se drže ljubavi kad je jednom nađu. Potreban im je neko ko će ih obasipati nežnošću i pažnjom, zbog čega neće olako ugroziti vezu beznačajnim flertom. Procenat Riba koje počine preljubu u vezi je prilično zanemarljiv – 12%.

VIDEO: 5 horoskopskih znakova koji se zaljubljuju u pogrešne osobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    21. avgust 2019 | 21:05

    Laž za Lava, potpuna! Verni su kao psi, veliki lafovi i vole za ceo život. Provereno! 💟😇👑

  • Nale

    21. avgust 2019 | 21:48

    Nije tacno nista za lavice Jesu vatrene Al ne varaju🙃😞

  • Bežite glavom bez obzira od njih

    21. avgust 2019 | 21:35

    Muski blizanci! Užasssssss!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA