• 27

Uz muškarce rođene u ovim horoskopskim znacima ćete se osećati kao boginja

Oni znaju kako da oduševe nežniji pol

  • 27

Ako želite muškarca koji će vam biti potpuno posvećen, koji je veran i koji će vas držati kao malo vode na dlanu, kandidat za takvu poziciju se najverovatnije nalazi među ovim horoskopskim znacima...

BIK

Muškarac rođen u ovom znaku neće pokušati skupocenim poklonima da vas osvoji. Iako veoma ceni materijalno, on vrlo dobro zna da je put do ženskog srca satkan od finih emocija. Bik će vam uvek biti podrška, obasipaće vas komplimentima i, što je veoma važno, upamtiće svaku vašu reč, svaku izgovorenu želju i trudiće se da je ostvari. Ugađanje osobama do kojih im je stalo nešto je što ih ispunjava.

horoskop

Foto: Pixabay.com

RAK

Kako su samo vrlo emotivni i senzibilni, takav nastup imaju i prema partnerkama. Rakovi vole da razmaze svoje nežnije polovine, ne škratare sa emocijama niti poklonima (i luksuznim i simboličnim). Ako treba, muškarci rođeni u ovom znaku će za ženu koju vole i "skinuti zvezde s neba".

LAV

Budući da vole strastveno, iste takve neobuzdane emocije Lavovi očekuju i od svoje izabarnice. Pomalo su nepoverljivi i ne zaljubljuju se olako, ali kad su sigurni da su napravili dobar izbor, dići će vas u zvezde. Oni će bukavlno učiniti da se u svakom trenutku osećate kao kraljica.

Horoskop

Foto: Pixabay, Shutterstock

JARAC

Muški pripadnici ovog zbnaka na prvi pogled deluju hladno, ali ispod te suzdržanosti krije se erupcija strasti. Kad se zaljube, što se ne dešava često i lako, Jarčevi su potpuno posvećeni tome da voljenu ženu učine srećnom.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ika...

    Bravo Raku moj...

  • Ova devica

    Sto se u svaki horoskop ubaci i komentarise lavove a i ribe pravac psihijatrija. Opsesivno-kompulsivni poremecaj se leci kod lekara, ne na portalima 😂😂😂 Mora da su ti bivsi tog horoskopa pa svoju anksioznost lecis ovde...samo potvrdjujes da ste u out-u vi device😘

  • Ana

    A ovan,sta vam je ljudi

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima