Šta nam donosi ulazak Marsa u Vagu? Period tokom kojeg ćete shvatiti ko su vam pravi prijatelji

U njoj ostaje do 18. novembra

  • 2
zodijak mars u vagi horoskop foto: pixabay.com

Iako je sezona Vaga uveliko stigla, Mars (planeta akcije) do 4. oktobra bila je u Devici što nas je nateralo da radimo napornije nego inače.

Međutim, sa ulaskom Marsa u Vagu konačno je došlo vreme da se malo opustimo, ali i budemo na oprezu.

Dobro ste pročitali, Mars je ušao u Vagu što znači da ćete imati više slobodnog vremena za sebe. Vazdušni znaci poput Vaga, Blizanaca i Vodolije osetiće najpozitivnije efekte ove promene, dok će Ovnovi, Jarci i Rakovi biti pod većom tenzijom nego inače.

Znak Vage nije najpogodije mesto za Marsa. Mars prirodno pripada Ovnu, a pošto je Vaga sve suprotno od Ovna, onda ćete često biti u unutrašnjem sukobu. Glavna razlika je što su Ovnu najvažnije lične ambicije, a Vagi odnosi sa ljudima. Zato je sada više nego ikad neophodno da sve što radite, radite u timu. Nikako sami.

zodijak mars u vagi horoskop foto: pixabay.com

Čak iako niste timski igrač, još jedan razlog zašto baš sada ne bi trebalo da odlučujete sami je zbog Vagine klasične neodlučnosti. S jedne strane, Vaga vam ne dozvoljava da se odlučite, s druge Mars koji vas tera na akciju. Stoga bolje da neko drugi objektivnije sagleda vašu situaciju.

Upravo je ovaj period koji će trajati 6 nedelja idealan da postignete sve svoje ciljeve, ali i da shvatite kome najviše možete da verujete.

Iako je Mars planeta akcije, ujedno je i planeta agresije. Lako ćete upadati u sukobe sa voljenim ljudima koji zbog tvrdoglavosti i odbijanja da sagledate priču iz drugog ugla, mogu trajati nedeljama. Imajte ovo na umu, pa se sa svima "nađite na pola puta". Uštedećete sebi mnogo energije i vremena.

Srećom, Vaga je poznata po diplomatskim veštinama, pa ćete lako naći kompromis.

Mars u Vagi možda nije najlakši period, ali je svakako vreme koje do 18. novembra treba da iskoristite za sebe. Ojačajte postojeće veze, imajte više razumevanja za druge, postanite timski igrač i dovedite svoj život u balans. Iskoristite priliku za to, dok Mars ne uđe u Škorpiju. Tada sledi period velikih emocionalnih prevrata, ali o tom potom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA