≫ 

Horoskopski aspekti koji nam donose neočekivane situacije i obrte u svakodnevici: Da li ste spremni?

Astrolog Jasmina Mrdalj u novoj astro-prognozi otkriva šta nas očekuje u nedelji pred nama

  • 3

Sedmicu započinjemo Mesecom u znaku Jarca u kvadratu sa Venerom koji donosi emotivna nezadovoljstva i frustracije u odnosu na partnerstvo, kvalitet života i stepen uživanja, kao i problematičnu finansijsku situaciju.

Ovo nezadovoljstvo može izazvati sve vrste nesporazuma jer je naglašen subjektivan pristup svemu. Zbog svega ovoga potrebno je održavati rutinu, biti tačan i precizan i što manje ulaziti u rasprave. Rano ujutro, Mesec će preći u znak Vodolije, koji će doneti promene i novitete, ali i uneti nemir, dozu stresa i dinamike već prvog dana.

Pripremite sa za neočekivane situacije i obrte u svakodnevici. Energija dana je posebno zapaljiva pod uticajem naglašene emotivnosti i subjektivnosti, pa je potrebno svesno održavati prisebnost i mir. Merkur je u opoziciji sa Uranom, što donosi poteškoće u komunikaciji, saobraćaju, prekide komunikacije, nagle odluke, i smetnje, greške ili kvarove sa automobilima, uređajima, telefonima.

Nemir unose i neprijatne i neočekivane vesti i informacije. Sunce u kvadratu sa Saturnom, takođe donosi poteškoće i prepreke u odnosima i braku, jer je Sunce u znaku Vage, ali i zdravstvene probleme, manjak snage i vitalnosti, probleme sa bubrezima, bešikom, prehladama, kostima i zglobovima, kožom i zubima.

Ovaj aspekt možete osetiti i kroz nadređene ili osobe sa autoritetom, kroz oca, muža ili drugu važnu mušku osobu. Takođe, donosi čekanja i odlaganja, prepreke u realizaciji planova, posebno onih koji zavise od neke druge osobe. Ključna reč ovog dana biće strpljenje.

Venera se nalazi na poslednjem stepenu znaka Vage, i u utorak izlazi iz svog sedišta da bi ušla na mesto svog izgona. U utorak veče Venera će ući u znak Škorpije. To će doneti potrebu da se stavi tačka na sve one odnose koji nemaju dubljeg smisla, posebno formalne odnose koji su se samo zasnivali na spoljašnjem imidžu i površnosti. U narednom periodu više ćemo tražiti dubinu i povezanost u odnosima, osećaj pripadanja i strastveno pokazivanje naklonosti. Ipak, savet je ne preterivati sa posesivnom dominacijom i potrebom za kontrolom, jer će se takvi odnosi morati završiti ili proći drastične promene.

mlad mesec, horoskop, devojka Foto-ilustracija: pixabay

Sredina nedelje može doneti privremeni osećaj da će sve biti potpuno u redu. Bićemo maštovitiji i kreativniji, ali i pospaniji, usporeniji, sa potrebom za povlačenjem i distancom. Zaboravnost i rasejanost će biti prisutna, pa je potreban oprez prilikom realizacije određenih planova i dogovora, ali i sa papirologijom. Subota je dan u kojem je aktivan aspekt Venere u opoziciji sa Uranom, a u nedelju imamo i pun Mesec u znaku Ovna. Oba aspekta ukazuju na tematiku partnerskih odnosa, koji su već neko vreme poljuljani, i sada imaju tendenciju da se okončaju.

Ukoliko ne uspemo da pokrenemo energiju poverenja i bliskosti, otvoriće se uslovi za ulazak u neprijatnu komunikaciju koja je zasnovana na insistiranju na sopstvenim potrebama bez razumevanja druge strane. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku velika je verovatnoća da ćete osetiti ovaj tranzit na nepovoljan način. Za one slobodne i otvorenije prirode, ovaj aspekt može doneti kratkotrajne avanture ili upoznavanje osobe potpuno drugačije od sebe.

Sam kraj nedelje završava se povoljnim aspektom Sunca i Jupitera, jednim od najlepših tranzita. Ovaj aspekt može doneti povoljne obrte, počasti, diplome i sertifikate, povišicu, dobre vesti, planiranje i/ili odlazak u inostranstvo, kraći put sa partnerom, ozvaničenje veze ili braka, poslovne saradnje i još puno toga.

Želim vam lepu nedelju i puno strpljenja.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Tućiće ga maler jer se tukao sa likovima iz kineskog horoskopa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    7. oktobar 2019 | 13:11

    U zivotu je sve jednostavno. Cini dobro i dobru se nadaj. Blagosiljaj one koji ti cine zlo. Sud je Bozji

  • Ja 2

    7. oktobar 2019 | 09:59

    Je l' moguce da neko veruje u horoskop?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA