≫ 

Astrolog objašnjava zašto će naredna nedelja biti kao rolerkoster kada su emocije u pitanju

Astrolog Jasmina Mrdalj u novoj astro-prognozi otkriva šta nas očekuje u nedelji pred nama

  • 0
Vila

Foto: Pixabay

Sedmicu započinjemo Mesecom u znaku Raka, a prvi aspekt je opozicija sa Plutonom, koji donosi strahove, pre svega strahove od gubitka, drage osobe, nekog odnosa, novca, egzistencije, gubitka sigurnosti. On se manifestuje kroz nezdravo vezivanje za nekoga ili nešto, ispoljavanje posesivnosti, ljubomore, potrebe za kontrolom. Komunikacija će od ranog jutra u ponedeljak biti dinamična. Jutro će početi porukama, pozivima, mailovima, vožnjom, i kako dan bude odmicao videćemo da ne možemo sve da ispratimo pa će biti naglašena tendencija ka ulasku u nesporazume, sukobe, posebno sa šefovima, nadređenima, autoritetima ili onima koji su po hijerarhiji stariji od nas ili na višoj poziciji.

Predveče se Mesec seli u znak Lava, koji će na dva i po dana naglašavati Ego i ličnost. Ljudi neće imati razumevanja za vaše potrebe i stavove, pa se naoružajte strpljenjem i razumevanjem. Ipak, ukoliko želite da se suočite sa nekom osobom ili situacijom, onda je pravo vreme, jer Mesec kroz znak Lava naglašava samopouzdanje.

Ponedeljak veče imamo i lep aspekt Venere i Neptuna, aspekt čarolije i romantike, tajnih veza ili veza na daljinu, ali i prevelikih očekivanja pa samim tim i razočaravanja, sakrivanje istine, zabluda, inspiracije i kreativnosti. Ispunite dan ili veče odlaskom na masažu ili welless, pogledajte lep film u bioskopu, ili čitajte romantičnu knjigu.

Utorak može biti borben i eksplozivan dan. Obratite pažnju na svoju energiju i stepen tolerancije, koliko ste spremni na promene i koliko imate snage da iznesete dan.

mesec, horoskop, pun mesec

Foto: Pixabay.com

Sreda je dan kada Sunce ulazi u znak Škorpije i počinje sezona rođendana Škorpijama. To će doneti promenu u narednih mesec dana, jer će naša svest i pažnja biti fokusirana na dubinu i suštinu, ličnu transformaciju, zajedničke finansije sa emotivnim i/ili poslovnim partnerom, vezanost za nekoga ili nešto, strahove. Taj dan, takođe, donosi izvesne sukobe, prekide odnosa, nesporazume u komunikaciji ili saobraćaju, vesti koje nam se ne dopadaju.

Četvrtak je dan u kojem ćemo se posvetiti obavezama, poslovima koji zahtevaju preciznost, detalje i perfekcionizam, našem zdravlju, navikama, režimu ishrane i/ili vežbanja. Tada Mesec prolazi znakom Device naglašavajući važnost zdravlja, rutine i obaveza.

Petak je dan u kojem imamo puno Mesečevih aspekata, uglavnom pozitivnih, pa će nam i sam kraj radne nedelje doneti dinamiku i dosta obaveza. Biće potrebno da se dobro organizujete da neke stvari ne bi ispustili iz vida.

Tog dana imamo i lep aspekt između Venere i Plutona, koji je dobar ako se usmeri na finansijska ulaganja, sponzorstva, vid štednje ili dizanje kredita, dogovore oko nasledstva ili zajedničke imovine. Iskoristite ga i za veće promene u partnerskom odnosu, promenite styling, frizuru, uradite nešto značajno na sebi, neki zahvat ili intervenciju, po mogućnosti da se nešto ukloni.

horoskop

Foto: Pixabay.com

Vikend obeležava tranzit Meseca znakom Vage, i period pre mladog Meseca. Tada je svest smanjena,a racio zamagljen, pa se u danima vikenda možemo osećati senzitivnije, ranjivije i sa impulsivnim reakcijama. Potreba za balansom, partnerstvom i saradnjom je naglašena, ali okolnosti to neće podržavati. Subota donosi određene prepreke u odnosima, agresivnost, emotivni naboj, pa pokušajte da sačuvate mir, koliko je to moguće.

Nedelja je dan u kojem imamo jedan od najizazovnijih aspekata, koji deluje par dana ranije i par dana kasnije, a to je kvadrat Marsa i Saturna. Ovaj aspekt može doneti dosta neprijatnosti kroz odnose, zdravlje, fiziologiju, i razne druge poteškoće i prepreke, ograničavajuće sutuacije i okolnosti u kojima se možete osećati kao da nemate nikakvu kontrolu. Dani vikenda će zahtevati dosta samokontrole, strpljenja i smirenosti.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA