• 1

NEDELJNI HOROSKOP: Jedan znak će naslediti novac, a drugi će upoznati ljubav preko prijatelja

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 1

Nedeljni horoskop za kraj oktobra i početak novembra donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Očekuje vas jako dobra nedelja u toku koje ćete na polju posla imati dosta sreće. Na polju ljubavi ćete imati novo zanimljivo poznanstvo i priliku za flert. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj biste mogli da imate neke manje srčane probleme. Potrudite se da redovno pratite stanje krvnog pritiska.

BIK

Moguće je da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje finansija preko nekog nasledstva ili kredita. Na polju ljubavi ste maksimalno posvećeni voljenoj osobi kao i ona vama. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem možete da budete skloni problemima sa probavom, crevima i krvotokom.

BLIZANCI

Možete da očekujete pozitivnu poslovnu saradnju. Povoljan je period za nove ugovore. Očekuje vas i dobra faza za ljubav jer osećate da je partner iskren prema vama. Kada je u pitanju zdravlje moguće je sasvim stabilno i dobro stanje. Ne biste trebali da očekujete veće probleme. Potrudite se da redovno spavate.

horoskop

Foto: Pixabay.com

RAK

Moguće je da ćete imati veći obim posla u narednom periodu ali ćete uspeti sve da obavite na vreme. Očekuje vas povoljan period da sa voljenom osobom neke probleme razrešite. Kada je u pitanju polje zdravlja tokom ove nedelje kod vas može da bude naglašena sklonost ka gojenju i problemima sa šećerom.

LAV

Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta sreće. Poslovi vam idu od ruke jako dobro. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobom koja će pokazati da ka vama ima dobre namere. Kada je u ptanju zdravlje, očekuje vas period u kojem će sreća biti na vašoj strani. Potrudite se samo da izbegavate unos alkohola.

DEVICA

Možete da se nadate da ćete uspeti da proširite vaš privatni posao i da će vam stanje na ovom polju napredovati. Kada je u pitanju ljubav, dobijate veliku dozu emocija od partnera. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi vezani za donji stomak i urogenitalni trakt pa se potrudite da o tome povedete više računa.

horoskop, natalna karta, crtez

Foto: Pixabay.com

Komentari

  • 534

    Bikovima će umreti roditelji pa će naslediti novac. Bravo za astrologa.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima