• 0

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Strelci, ovog meseca bićete neodoljivi suprotnom polu!

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za novembar

  • 0

Vreme je za promene! Mesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Na samom početku meseca Venera će ući u znak Strelca i doneti nove poslovne izazove i avanture. Velike su šanse da ćete biti gladni znanja i iskustva i da ćete sa velikim entuzijazmom da obavljate svoj posao.  Savetujem Vam da ne preuzimate na sebe više obaveza nego što možete da podnesete, jer biste vrlo brzo mogli da se nađete u problemu sa organizacijom vremena. Vaša motivacija će biti dodatno pojačana ulaskom Merkura u Škorpiju, pa su velike šanse da ćete u drugoj polovini meseca da sklopite veoma važan posao ili ugovor. Novembar je dobar i kada je novac u pitanju – pod jakim uticajem Škorpije možete da očekujete značajno popravljanje Vaše finansijske situacije. Takođe, Mlad Mesec u Strelcu, koji nastupa 26.novembra, donosi novac koji već dugo očekujete. Nezaposleni Ovnovi treba da iskoriste jak uticaj Škorpije za traženje posla – aspekti su veoma povoljni za traženje posla u oblastima obrazovanja, turizma i dizajna.

Ljubav: Dobro aspektovana Venera početkom meseca donosi veoma lepe trenutke sa voljenom osobom. Međutim, sredinom meseca pod uticajem Venere u kvadratu sa Neptunom možete da očekujete svađe sa voljenom osobom – najverovatnije oko svakodnevnih stvari ili zbog ljubomore. Poboljšanje možete da očekujete krajem meseca, kada će Neptun krenuti direktno i doneti bolji period za miran i staložen razgovor i donošenje bitnih odluka. Ovo je period u kom treba da se oslobodite svega lošeg u vašoj vezi ili braku. Ako ste slobodni, ovo će biti Vaš mesec avanture! Naime, zbog jakog uticaja Škorpije na Vaš znak, napokon ćete se opustiti i prepustiti strastima, pa možete da očekujete nekoliko ljubavnih avantura tokom ovog meseca. Krajem meseca možete da očekujete ulazak u vezu sa osobom koju već neko vreme poznajete.

Zdravlje: Stabilno zdravstveno stanje , bez većih tegoba. Savetujem Vam da povedete računa o životnim navikama koje imate – smanjite unos alkohola, nikotina i kofeina.

BIK

Horoskop 2018 bik

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Znam koliko Vam je novac bitan, pa ću zato odmah da Vas obradujem – već početkom meseca Venera u znaku Strelca donosi Vam značajni finansijski prihod. Savetujem Vam da taj novac uložite u lični napredak, jer će Vam se na taj način višestruko isplatiti. Pod uticajem Saturna u sekstilu sa RxNeptunom, u periodu nakon osmog novembra možete da očekujete napete odnose sa kolegama. Probajte da ne reagujete na prvu, jer biste mogli da upadnete u ozbiljne probleme. Bikovi koji se bave privatnim poslom, krajem meseca mogu da očekuju obnavljanje veoma važne poslovne saradnje iz prošlosti. Nezaposleni Bikovi treba da se aktiviraju sredinom meseca, posebno u oblastima menadžmenta, turizma i eudukacije. BIkovi koji se bave javnim nastupom mogu da očekuju unapređenje.

Ljubav: Početkom meseca, pod uticajem Marsa u kvadratu sa Plutonom možete da očekujete nesuglasice sa voljenom osobom, posebno oko novca i zajedničkih ciljeva.  Zbog jakog uticaja Škorpije mogući su izlivi ljubomore i posesivnosti. Situacija može dodatno da se pogorša ulaskom Venere u znak Strelca, koji će Bikovima doneti potrebu da budu slobodni, da žive bez pritiska. Zbog toga je moguće da će Bikovi koji su u kraćim vezama odlučiti da prekinu odnos. Slobodni Bikovi će biti veoma stastveni tokom novembra, pa će takve osobe i da privlače. Očekujte veoma zanimljiv mesec, ispunjen neobaveznim flertom i avanturama. Međutim, planete ne najavljuju nikakav ozbiljniji odnos.

Zdravlje: Mogući su urološki problemi, posebno kod muških Bikova. Savetujem Vam da posetite lekara, da ne čekate da se stanje drastično pogorša.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Početkom meseca Venera ulazi u znak Škorpije i Blizancima donosi snažan avanturistički duh i potrebu za sticanjem novih poslovnih iskustava. Moguće je da će mnogi Blizanci u ovom periodu da odluče da promene posao ili sferu interesovanja. Savetujem Vam da ne budete ishitreni prilikom donošenja bilo kakve odluke, jer biste kasnije mogli da zažalite zbog toga.  Dobro aspektovan Neptun donosi Vam brojne opcije za zaradu – iskoristite ih pametno. Pod uticajem Mladog Meseca u Strelcu krajem meseca možete da očekujete unapređenje, posebno ako radite u javnom sektoru. Nezaposleni Blizanci treba da se aktiviraju oko traženja posla u državnom sektoru.

Ljubav: Dobro aspektovani Jupiter i Venera donose veoma dobar mesec za sve Blizance koji su u vezi ili braku. Uz to, Škorpija će pojačati strasti, pa možete da očekujete pravi vatromet, bez obzira na to da li ste kraće ili duže sa partnerom. Krajem meseca, kada Neptun krene direktno moguće je da će neke tajne da isplivaju na površinu. Budite spremni na to. Slobodni Blizanci mogu da očekuju dosta flerta tokom novembra, a ulazak u vezu moguć je krajem meseca. Velike su šanse da će to biti osoba koja ne živi u istom gradu kao Vi.

Zdravlje: Tokom novembra možete da očekujete drastičan pad imunog sistema, a samim tim i brojne zdravstvne teškoće. Povedite računa o ishrani – unosite više vitamina u organizam i smanjite unos alkohola.

RAK

Horoskop 2018 rak

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Sam početak meseca može biti prilično haotičan za mnoge Rakove. Pod uticajem Venere u Strelcu možete da očekujete poboljšanje na novčanom planu, dok Vam pod uticajem Marsa u kvadratu sa Plutonom dolaze poslovni problemi i nesuglasice sa kolegama i nadređenima. Moguće je da neke poslovne probleme nećete moći sami da rešite i da ćete morati da zatražite pomoć od iskusnijih kolega. Savetujem Vam da ne budete sujetni I da zatražite pomoć. Situacija će se popraviti nakon 20. novembra, kada će Merkur da krene direktno.  Rakovi koji nemaju posao ili žele da promene posao treba da se aktiviraju krajem meseca, jer Vam Mlad Mesec u Strelcu garantuje odličnu poslovnu ponudu.

Ljubav: Početkom novembra Sunce će napraviti sekstil sa Saturnom i značajno poboljšati Vaš odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali neke razmirice  sa partnerom, sada možete da očekujete stabilizaciju na tom planu. Sekstil Saturna sa Retrogradnim Neptunom donosi dobre dane za razgovor o zajedničkoj budućnosti – iskoristite taj period da vašu vezu ili brak podignete na viši nivo. Slobodni Rakovi će pod uticajem Jupitera koji kreće direktno morati da raščiste sa nekom osobom iz prošlosti. Velike su šanse da će Vas to duboko pogoditi.

Zdravlje: Generalno stabilno zdravstveno stanje. Moguće su manji problemi sa cirkulacijom, posebno u nogama.

LAV 

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Na samom početku meseca Venera ulazi u znak Strelca i donosi povoljne aspekte za posao. Ovaj aspekt će dodatno pojačati Vašu kreativnost i volju da radite i ostvarite dobre rezultate, pa možete da očekujete veoma dobru nedelju kada je posao u pitanju. Ovaj aspekt je dobar i za edukaciju i unapređenje postojećih veština. Sredinom meseca, pod uticajem Saturna u sekstilu sa Neptunom možete da očekujete novčani priliv – najverovatnije će Vam stići neki novac koji Vam klijenti duguju od ranije. Pod jakim uticajem Škorpije, nakon 19. novembra, možete da očekujete snažan nalet ambicioznosti i potrebe da se dokazujete. Šta god radili, potrudite se da izbegnete rizične poslove i ulaganja, jer su velike šasne da će Vas oni skupo koštati u budućnosti. Sam kraj meseca je povoljan za saradnju sa inostranstvom.

Ljubav: Pod uticajem Venere u znaku Strelca možete da očekujete veoma dobar početak meseca, posebno ako ste u braku ili vezi. Savetujem Vam da se posvetite uređenju zajedničkog života – počnite od kuće ili stana. Sredinom meseca osetiće snažan uticaj Škorpije, pa će strasti dodatno proraditi. Očekujte vatromet u krevetu, ali i poneku ljubomornu scenu. Slobodni Lavovi će imati dosta prilika za flert, a sam kraj meseca je pogodan za ulazak u vezu. Neptun će 27. novembra krenuti direktno, pa ćete se konačno osloboditi straha od vezivanja.

Zdravlje: Tokom novembra će Vas pratiti stabilno zdravstveno stanje. Savetujem Vam da povedete računa o životnim navikama koje imate – pojačajte unos vitamina i uvedite neku fizičku aktivnost u Vaš život.

DEVICA 

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Loše aspektovan Pluton će Vas, već početkom meseca, upozoriti da morate da budete obazriviji kada je posao u pitanju, a Retrogradni Merkur će to dodatno da pojača. Savetujem Vam da povedete računa o tome šta potpisujete, u šta ulažete novac i kome verujete. Ulaskom Marsa u Škorpiju možete da očekujete pojačanu volju da se borite za ciljeve koje ste postavili – i velike su šanse da ćete uspeti da ih ostvarite! U periodu nakon 26. novembra, kada će nastupiti Mlad Mesec u Strelcu možete da očekujete probleme sa kolegama ili nadređenima – moguće je da ćete uvideti da Vam neko radi iza leđa. Nezaposlene Device treba da se aktiviraju nakon 19. novembra, jer će pod snažnim uticajem Škorpije biti veoma istrajni  I ambiciozni.

Ljubav: Petog novembra Jupiter izlazi iz retrogradne senke, a to znači da Device konačno mogu da odahnu. Napokon ćete se osloboditi prošlosti koja Vas muči već neko  vreme, i početi da dišete punim plućima. To će uticati pozitivno na vašu vezu ili brak. Savetujem vam da pričate više sa partnerom, da organizujete zajedničke aktivnosti i da se prepustite tome. Sam kraj meseca može da donese probleme na ljubavnom planu, jer pod uticajem Mladog Meseca u Strelcu mogu da izađu neke tajne na površinu. Budite spremni na to. Snažan uticaj Škorpije će, prilično stegnutim Devicama, doneti opuštenost i strastvenost, a to će se odraziti pozitivno na odnos sa voljenom osobom. Slobodne Device će, pod uticajem Škorpije, biti veoma opuštene i strastvene, pa mogu da očekuju veoma zanimljiva dešavanja na ljubavnom planu.

Zdravlje:  Moguće su prehlade i upalna stanja. Savetujem Vam da povedete računa o ishrani I da posetite lekara.

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima