≫ 

Današnji datum ima posebno značenje u astrologiji, a ove nedelje su velike promene na pomolu

Astrolog Jasmina Mrdalj u novoj astro-prognozi otkriva šta nas očekuje u nedelji pred nama

  • 1
sunce oblaci foto: pixabay.com

Horoskop za ovu sedmicu započinjemo zanimljivim datumom, 11.11. Ovaj datum ima posebno značenje da su velike promene na pomolu. Ovome u prilog ide i aspekt konjukcije Sunca i retrogradnog Merkura. Ovaj aspekt obeležava novi Merkurov ciklus. Obratite pažnju na informacije koje budu stizale do vas, osobe koje budu sa vama u kontaktu. Ovaj momenat treba iskoristiti za realizaciju nekih ideja i projekata, kao i knjige ili priručnika, edukacije, učenja, donošenja važnih odluka, i svih onih stvari koje “čuče” neko vreme u vama. Malo posle ponoći, Mesec ulazi u znak Bika, i tokom dana pravi konjukciju sa Uranom, što donosi atmosferu promena. Budite otvoreni za neočekivane situacije, ljude i okolnosti. Oni koji su otvoreni za promene pokrenuće i sami aktivnosti koje će voditi ka tome. Oni koji nisu otvoreni, osećaće frustracije i nemir.

U utorak imamo pun Mesec koji će najviše osetiti osobe koje imaju planete u Biku, Škorpiji, Vodoliji i Lavu oko 19-tog stepena. Ovaj dan neki će doživeti izazovno, što zbog punog Meseca, što zbog opozicije sa Merkurom koji može voditi do svih vrsta nesporazuma u komunikaciji, kao i kroz saobraćaj, pa je potrebno puno strpljenja i takta. Emocije i preterane emotivne reakcije su naglašenije već od ponedeljka pa sve do srede.

Oni koji imaju dobar aspekt u natalnom horoskopu, između Marsa i Jupitera, mogu rešavati neke sudske sporove, pokretati legalizaciju nekih projekata i legitimitet, rešavati sve što ima veze sa pravom i pravnim i sudskim pitanjima. Mogu se pokretati pitanja saradnje, posebno ako to ima veze sa inostranstvom, strancima, sportom ili fakultetom. Ovo je aspekt i borbe za pravdu, za ideale, uverenja.

Od srede je Mesec u znaku Blizanaca i doneće nam vedrije raspoloženje, razbibrigu, neopterećenost, ali i puno priče. Tog dana imamo čak tri planetarna aspekta. Svi su veoma povoljni. Doneće povoljne vesti, dugoročne projekte ili odluke koje će značajno promeniti i uticati na budućnost, odlazak na daleka putovanja ili planiranje istih, inspiraciju i kreativnost, važne informacije o nekim vašim snovima i željama. Sada vizualizacija ima moć manifestacije, kao i meditacija i molitva. Nekome će doneti situacije i okolnosti koje će napraviti mesta za ozbiljne promene u životu nabolje.

U četvrtak imamo kvadrat Venere i Neptuna koji može da donese razočarenja na ljubavnom frontu, kao i gubitak novca ili vrednosti. Ukoliko ste nekoga ili nešto idealizovali, sada se to može manifestovati i doživeti kao zabluda, iluzija i obmana.

Od petka se Mesec seli u znak Raka što će vikend obeležiti sa temama porodice, roditelja, dece, kuće i mesta prebivališta, privatnog biznisa, ali i emocija i pitanja srca i duše.

U subotu, uprkos dobrim namerama i početnim dobrim okolnostima, može se završiti preprekama i blokadama, zahlađenjem odnosa. Vesti o bolesti i teškoj situaciji neke bliske osobe može obeležiti subotu uveče.

U nedelju pokušajte da se suzdržite od svađa, kao i nametanja krivice i odgovornosti.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Sandra mi je radila natalnu kartu i ostala sam u šoku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA