• 0

NEDELJNI HOROSKOP: Vodolije na polju ljubavi očekuje novo poznanstvo

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivne promene na poslu, sreća će biti na vašoj strani. Kada je u pitanju polje ljubavi, očekuje vas nova veza sa osobom koja je povezana sa inostranstvom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem biste mogli da imate solidno stanje. Dobro se osećate i imaćete mnogo energije.

BIK

Očekuje vas poboljšanje finansijai generalno faktor sreće na polju posla. Možeete da senadate novim leepim dešavanjima sa voljenom osobom a moguće je i planiranje porodice. Na polju zdravlja vas očkuje faza u kojoj biste trebali više računa da povedete o zdravlju urogenitalnog trakta i bešike.

BLIZANCI

Pred vama je povoljan period da otvoreno izrazite svoje stavove i ambicije na polju posla. Kada je u pitanju polje ljubavi, partner bi mogao da napravi važan korak ka vama. Na polju zdravlja ćete biti skloni alergijama, iritacijama na koži i problemima sa kožnim bolestima pa povedite računa o tome.

Vila

Foto: Pixabay

RAK

Možete da očekujete da ćete tokom ovog perioda imati pozitivna dešavanja na poslu. Na polju ljubavi vas očekuje nov susret sa osobom koja će želeti vezu. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas faza u kojoj možete da budete skloni tegobama vezanim za holesterol, šećer kao i za probleme zbog mogućeg viška kilograma.

LAV

Možete da očekujete veoma povoljan period za sprovođenje vaših poslovnih odluka. Na polju ljubavi vas očekuje prilika za novu vezu koja ć biti značajna za vas. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o mogućim problemima sa očima koje su vam osetljive. Proverite svoju dioptriju na vreme.

DEVICA

Možete da očekujete daaa ćete po pitanju privatnog posla imati dobre vesti kojima ćete biti zadovoljni. Na polju ljubavi vas očekuje sigurnost pored voljene osobe. Kada je u pitanju zdravlje moguće su  nesanice, problemi sa nervozom ali i povremene poteškoće vezane za organe za varenje.

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima