≫ 

3 horoskopska znaka koji se uvek osećaju kao da su izopšteni iz društva

Neki znakovi ne mogu da se izbore sa osećajem da drugima nisu bitni

  • 10

Postoje neki ljudi koji vole da budu sami, ali se često osećaju i loše jer su izostavljeni iz društvenih dešavanja, a vaš horoskopski znak ima mnogo uticaja na to.

Neki horoskopski znakovi, prema mišljenju astrologa, ili pate od kompleksa manje vrednosti ili se često osećaju da su izopšteni iz društva.

Reč je o Ribama, Jarčevima i Škorpijama

Ribe

Horoskop 2018 ribe Foto ilustracija: Telegraf

Emotivnost i introvertnost krasi Ribe koje društvo često ne poziva na drženja jer znaju da vole da budu same. Ipak, Ribe su tada jako povređene pa zbog toga često padaju u depresiju i povlače se u sebe.

Jarac

Horoskop 2018 jarac Foto ilustracija: Telegraf

Ako Jarca izopštite iz društva ponašaće se kao da je sve u redu, a u sebi zapravo ključa. Njihov problem je što imaju neki svoj pogled na ljude i jako su teški na tome s kime će se družiti pa vrlo brzo ostanu bez ikaoga ko bih ih uopšte zvao na druženje.

Škorpija

Horoskop 2018 skorpija Foto ilustracija: Telegraf

Ljubomorne Škorpije često pate od kompleksa niže vrednosti. Kada vide da njihov prijatelj više voli društvo nekoga drugog Škorpije tada postaju ljute, agresivne i neprijateljske. Škorpije generalno previše razmišljaju i u mnogim situacijama ne mogu da se opuste.

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA