• 0

NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi nešto kriju od partnera, Ribe treba da se posvete sebi

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Moguće je da tokom ove nedelje nećete biti preterano zadovoljni dešavanjima na poslovnom polju. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni nekoj tajnoj ili platonskoj ljubavi. Na polju zdravlja vas očeekuje faza u kojoj ćete zbog hroničnog umora i iscrpljenosti imati već probleme. Nađite više vremena za san.

BIK

Na polju posla vas očekuje neki prećutni dogovor sa saradnicima. Kada je u pitanju ljubav, pred vama je susret sa osobom koja će vas privući zbog svoje misterioznosti. Na polju zdravlja vas očekuje generalno dobar period u kojem nećete imati veće probleme. Potrudite se samo da se ne iscrpljujete previše.

BLIZANCI

Kada je u pitanju polje posla, očekuju vas problemi sa nadređenima u koje imate sve manje poverenja. Na polju ljubavi ćete imati neke manje zahlađenje emocija u odnosu sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period u kojem možete da imate niz neobičnih simptoma, pa dolazi vreme da se obratite lekaru.

horoskop

Foto: Pixabay.com

RAK

Očekuje vas period u kojem ćete imati nove predloge po pitanju poslova vezanih za inostranstvo ili putovanja. Na polju ljubavi se javljaju neke tajne između vas i voljene osobe. Kada je u pitanju zdravlje, mogli biste da budete skloni problemima zbog unosa alkohola. Osetljive tačke su vam jetra i psiha.

LAV

Nije vam ni malo lako da na polju finansija ostvarite bilo kakvu stabilnost i zbog toga postajete podložni depresivnim stanjima. Na polju ljubavi vas očekuje neko razočarenje u voljenu osobu. Kada je u pitanju polje zdravlja, mogli biste da budete podložni tegobama vezanim za debelo crevo i organe za varenje.

DEVICA

Očekuje vas period u kojem ćete imati promene po pitanju posla i dogovora sa saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuju problemi u odnosu sa voljenom osobom. Kada je u pitanju polje zdravlja, sve ukazuje na tegobe koje su vezane za bubrege kao i za čitav urogenitalni trakt koji vam je sada prilično osetljiv.

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima