5 horoskopskih znakova koji će imati najviše sreće u 2020. godini

Da li ste među njima?

  • 8
2020 foto: pixabay.com

Godina 2019. bila je jako teška za određene horoskopske znakove, ali i sami ćete primetiti da će stvari u 2020. biti mnogo drugačije i bolje.

Iako će za većinu znakova horoskopa 2020. biti mnogo bolja godina kada će stvari ići uzlaznom putanjom, jednostavnije i opuštenije. U Novoj godini će vam biti mnogo lakše da pronađete sreću i smisao života, ali i da shvatite sebe.

Međutim, ovih 5 znakova će posebno osetiti plodove truda u 2019., a u 2020. godini će jednostavno imati više sreće.

LAV

Lav, Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto-ilustracija: pixabay.com

Bez obzira na to da li vam se sreća smeška ili ne, činite sve što možete da budete zvezda među svim drugim znakovima Zodijaka. Uprkos situaciji u kojoj se nalazite uvek ćete pokušavati da pronađete način da budete u centru pažnje.

Najsmešnije je od svega je što se nećete truditi previše. Prirodno ćete privlačiti pažnju svih oko vas. Možda 2020. godina neće biti savršena, ali vaša izdržljivost i samopouzdanje pomoći će vam da prevaziđete sve poteškoće.

STRELAC

Strelac, Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto-ilustracija: pixabay.com

Vi ste najveći strateg među svim znakovima Zodijaka zato što mislite van okvira. Veoma ste kreativni i imate bogatu maštu. Ne volite da se ni na koji način ograničavate.

Vaša urođena radoznalost doneće vam uspeh sledeće godine. Neustrašivost će vam pomoći da izađete iz zone komfora i počnete da tražite mogućnosti zahvaljujući kojima ćete ostaviti trag u istoriji.

DEVICA

Devica, Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto-ilustracija: pixabay.com

U 2019. godini niste imali puno sreće, ali ne brinite jer će se 2020. godine sve promeniti na bolje. Štaviše, naredna godina će biti jedna od najboljih u vašem životu. Moći ćete da se realizujete emocionalno i fizički, kao i da ojačate odnose sa važnim ljudima.

Osim toga, imaćete priliku da upoznate nove prijatelje koji će vam promeniti život. Možda ćete sledeće godine upoznati i srodnu dušu. Sve što vam za to treba jeste da otvorite svoje srce.

ŠKORPIJA

Škorpija, Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto-ilustracija: pixabay.com

Ako već duže vreme tražite osobu sa kojom možete da gradite snažnu i stabilnu vezu, onda imate razloga za radost jer 2020. godine je definitivno vaša! Ne morate čak ni dugo da čekate na ovo jer ćete upoznati svoju ljubav već početkom godine.

Postoje dve mogućnosti: ili ćete uspostaviti vezu sa nekim od bivših partnera ili će se u vašem životu pojaviti neko novi. U svakom slučaju, osećanja među vama će biti posebna, a veza jaka. Takva ljubav će trajati veoma dugo.

RIBE

Ribe, Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto-ilustracija: pixabay.com

Sledeće godine ćete takođe imati sreće u ljubavi. Međutim, za razliku od Škorpija, morate malo sačekati. Morate prvo izaći iz svoje zone komfora, a ljubav će se u vašem životu pojaviti niotkuda. Slobodno krenite u avanture.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    8. decembar 2019 | 22:51

    Pa svaki dan novih tri novih pet ,U tri je bio jarac a sad u pet nije usao ..

  • Velebit

    8. decembar 2019 | 22:34

    Žena škorpion ja riba. Svatko će naći novog partnera. Pa kako ću onda imati sreće ako se moram rastati?

  • Astrolog

    8. decembar 2019 | 22:41

    Lose ste informisani. Jarac ce da dominira 2020 te

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA