• 14

3 horoskopska znaka koja će vam sigurno slomiti srce: Za njih se nemojte previše vezivati

Da li je muškarac vaših snova rođen baš u nekom od ovih horoskopskih znakova?

  • 14

Iako kažu da je ljubav slepa, mi ne biramo u koga ćemo se i kada zaljubiti, ali posebnu pažnju treba obratiti kada se radi o ova 3 horoskopska znaka.

Vage

Zbog svoje neodlučnosti i prevelike želje da ostave dobar utisak na sve oko sebe, Vaga je izuzetno sklona flertu. Veoma su strastvene, ali istovremeno u oblacima, sanjaju o večnoj ljubavi koja će ostvariti sve njihove fantazije. Zbog toga često doživljavaju blago nezadovoljstvo trenutnim partnerom, a to u kombinaciji sa tim da lako kupuju laskanje može dovesti do neprijatnih situacija.

Ovan

Vatreni znak Zodijaka poznat je po svojoj strasti i raspoloženju. Ovnovi su poznati kao strastveni ljubavnici, za koje je seksualna strana veze vrlo važna. Nije im lako kada treba da uplove u vezu, a brak im se čini kao dobrovoljni zatvor. Lako varaju svoje partnere kriveći libido, pa traže nove veze i tako povređuju svoje partnere.

Strelac

Još jedan vatreni znak koji ne može zamisliti svoj život bez seksualnih avantura. Strelci su poznati po brojnim ljubavnim avanturama i slobodnom moralu, ali njihove izdaje ne vode samo emocije već i požuda. Preljubau ne smatraju nečim nemoralnim - za njih je to najčešće hitni postupak zadovoljavanja. Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku brinu o svom izgledu, a njihovom šarmu je teško odoleti.

Video: Žene ovih horoskopskih znakova najviše masturbiraju, da li ste i vi na ovoj listi?!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Veštica

    Ribe su najveći prevaranti.

  • mld

    Strelac sam. Živa istina. Čak smo i gori nego što piše 😂

  • Sajla

    Ja sam vaga i mogu da budem sa 300 žena, ali miju suprugu nikada ne bih prevario. A takvih znakova je malo. Biti takav a biti veran, a? Vage su čudo, još kad su duple, jao majko mila!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima