3 horoskopska znaka koji proživljavaju nedelju iz pakla ali, ne brinite, sve je ovo privremeno

Iako će ova nedelja biti vrlo teška za neke horoskopske znake jedno morate da znate: nije sve tako strašno!

  • 1
horoskop

Foto: Pixabay

Ako ste Bik, Škorpija ili Jarac i ove nedelje osećate posebnu teskobu, zapamtite da je to samo privremeno.

Bik

 

Bik, Horoskop, Astrologija, Zodijak

Foto-ilustracija: pixabay.com

Ništa više ne vrednujete od osećaja sigurnosti u životu. Težite da uvek imate kontrolu nad stvarima koje vam dolaze u život. Ove nedelje ćete osećati da je sve oko vas manje ušuškano i to će vam smetati. Jako je važno da sada shvatite koja je vaša uloga u novonastalom haosu. Trenutno su vaše greške najveći dar s neba koji vam stiže. Zapamtite da život nikada neće biti 100 odsto pod vašom kontrolom.

Škorpija

 

Škorpija, Horoskop, Astrologija, Zodijak

Foto-ilustracija: pixabay.com

Kada se nečemu posvetite, vi ste potpuno u tome. Dok je ovo jedna od vaših najvećih vrlina, ne znači da ste odani svojim greškama. Nema ničeg lošeg u tome da prevaziđete i odvojite se od nečega za šta ste nekada bili jako vezani. Odanost samom sebi je prva stvar na koju ste se obavezali i zato to treba da vam bude najvažnije. Nemojte da zaustavljate sopstveni rast time što ste vezani za prošlost. Transformacija je obično najtamnija pre svitanja.

Jarac

 

Jarac, Horoskop, Astrologija, Zodijak

Foto-ilustracija: pixabay.com

Sebe preozbiljno shvatate. Osećaćete veliki pritisak u tome da uspete, ali izgleda da previše razmišljate unapred. Ima toliko koraka koje treba da preduzmete pre nego što ćete preuzeti pehar za trud. Nemojte da idete prečicama ili da preskačete završnicu jer ništa ne daje potporu radu kao dobra osnova i završnica. Nekad vas vode disciplina i organizacija. Razmatrajte informacije jednu po jednu. Vaša kuća od karata je delikatnija nego što ste mislili.

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA