NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi, sreća je na vašoj strani, Ribe donose važne odluke

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
horoskop, astrologija

Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

 

Za vas nastupa jako povoljna nedelja u kojoj ćete biti praznično raspoloženi. Poslovi će vam ići od ruke lako. Na polju ljubavi je moguća nova avantura ili neobavezna veza. Što se tiče zdravlja, očekuje vas generalno pozitivno stanje. Jedini problemi mogu nastupiti ako budete bili skloni preterivanju sa alkoholom.

BIK

 

Bavićete se rešavanjem finansijskih pitanja. Bićete zadovoljni kada se zaokruži materijalno stanje za ovu godinu. Na polju ljubavi imate neke sumnje po pitanju partnera. Kada je u pitanju vaše zdravlje, nastupa vam povoljan period za oporavak, regeneraciju i poboljšanje stanja. Važno je da pazite na sebe.

BLIZANCI

 

Možete da očekujete da ćete imati neke ponude za novo poslovno partnerstvo koje će vam biti značajno u narednom periodu. Na polju ljubavi donosite važne odluke sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje skloni ste probleemima sa bubrezima i organima za izbacivanje tečnosti ali i gojaznosti.

mesec, horoskop, pun mesec

Foto: Pixabay.com

RAK

 

Očekuje vas odlična nedelja u kojoj ćete uspeti da ostvarite sve što budete zamislili! Sudbina i sreća su na vašoj strani! Na polju ljubavi imate dobar odnos sa osobom do koje vam je stalo. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj bi neki problemi od ranije mogli da se zakomplikuju, pa se pazite.

LAV

 

Očekuje vas faza u kojoj ćete na polju posla imati miran period, a na drugoj strani dosta slobodnog vremena. Kada je u pitanju ljubav, lepo se slažete sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas takođe odličan period očekuje. Niste zabrinuti i u Novu godinu ulazite u odličnom raspoloženju!

DEVICA

 

Imaćete mogućnost privatne zarade ili poboljšanja i uvećanja na polju privatnog posla. Kada se radi o ljubavi, sigurni ste u svoja osećanja ali i u vašeg partnera. na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati sklonost ka tegobama vezanim za bešiku, bubrege i urogenitalni trakt pa se čuvajte.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA