≫ 

Mesec je u znaku Škorpije iliti prenaglašene emocije će nas dovesti do haosa: Kako se kontrolisati?

Astrolog Jasmina Mrdalj u novoj astro-prognozi otkriva šta nas očekuje u nedelji pred nama

  • 0
horoskop, mesec, dnevni horoskop foto: pixabay.com

Horoskop za ovu sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Škorpije što prvog dana radne nedelje donosi intenzitet emocija. Atmosfera će biti previše emotivna i može da dovede do svih vrsta nesporazuma i haosa. Potrebno je prevazići subjektivan pristup situacijama, ne zauzimati stranu niti komentarisati bilo čiji emotivni doživljaj. Ukoliko se držite ovih preporuka, intenzitet emocija možete usmeriti u neki važan projekat, inspirativnu ideju ili emotivni odnos koji se zasniva na dubokom poverenju i povezanosti.

U utorak Mesec se nalazi u znaku Strelca koji će doneti pozitivizam i svetlo na kraju tunela. Optimizam se ponovo vraća na velika vrata. Sunce u fenomenalnom aspektu sa Uranom donosi nenadane prilike za konkretizaciju i realizaciju dugoročnih ciljeva, kao i pokretanje važnih životnih pitanja koja će imati snažan uticaj na budućnost, ali podrazumeva promenu. Dobićete priliku za saradnju, nova poznanstva ili ćete iskoristiti pomoć prijatelja za ono što želite da ostvarite. Ovo je i aspekt oslobođenja i pobune, što može doneti odbacivanje od ograničavajućih faktora u okolnostima u kojima živite.

Sreda nam je dan za komunikaciju, mnoštvo poruka, poziva, mailova i razgovora. Pokušajte da primenjujete viši stepen iskrenosti u komunikaciji, a preporuka je i da izbegavate negativnosti, bilo u mislima, ili rečima i frazama koje izgovarate.

horoskop, mesec, dnevni horoskop foto: pixabay.com

U četvrtak imamo mlad Mesec i solarnu eklipsu koja će imati efekat narednih šest meseci na naš život. Najviše će uticati na osobe u znaku Jarca ili sa podznakom i ličnim planetama oko 4-tog stepena znaka Jarca, zatim Ovna, Raka i Vage. Svakako će doneti promene svim osobama u zavisnosti kroz koju natalnu kuću prolazi. Ovaj mlad Mesec je u dobrom aspektu sa Uranom što znači da će doneti dobre promene u konkretnim životnim oblastima i u vidu realnih situacija. Takođe je u dobrom aspektu sa Jupiterom što znači da donosi i ostvarenje velikih snova, želja i vizije, ali i nekih zvaničnih stvari, poput legalizacije, sudskih procesa, ozvaničenja odnosa, biznisa, diploma, radnog mesta i slične velike stvari.

U petak svemu ovome doprinosi i konjukcija Sunca i Jupitera. Jednom u godini imamo ovakav aspekt koji može doneti povoljne vesti o poslu u inostranstvu, dobijanju vize, pasoša, radne dozvole, diplome ili sertifikata za neku obuku, ozvaničenje odnosa ili posla, ili okončanje nekog sudskog procesa, pokretanje legalizacije privatnog biznisa, nekog projekta, programa u okviru sfere obrazovanja, dobijanje dozvole za gradnju i slično. Iskoristite ove povoljne dane za vaše važne projekte. Pokrenite se.

Subotu obeležava tranzit Meseca kroz znak Vodolije i kvadrat sa Uranom što donosi prilično nestabilan dan, ispunjen neočekivanim obrtima u situacijama, strahom od promene i stresom.

Nedelju iskoristite za važne razgovore, ozbiljne teme i dugoročne planove. Merkur ulazi u znak Jarca i donosi atmosferu ozbiljnosti i odgovornosti. Misli će biti usmerene na budućnost, ispunjene brigom i strepnjom, teškim temama, koje su ipak sada neizbežne i ne mogu se više gurati pod tepih. Procenite šta je ono sa čime trebate da se suočite i prihvatite da vam je potrebno vreme, fokus i istrajnost da ostvarite svoje zamisli.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Tućiće ga maler jer se tukao sa likovima iz kineskog horoskopa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA