≫ 

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2020: Šta očekuje vaš znak nakon Nove godine?

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za januaru

  • 0
čokolada horoskop nova godina foto: pixabay.com

Vreme je za promene! Mesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.

www.astrousluge.com

Ovan

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Polje posla je pod uticajem Saturna što će od Vas zahtevati maksimalnu posvećenost. Puno energije će Vam biti potrebno za start,  ali sada ste naoruzani strpljenjem. Sada polako mozete i početi sa primenom novih ideja koje su vam se vrtele po glavi poslednjih meseci. Ako nastupate hrabro, odvazno, Vaš glas će se čuti i biti podrzan.  Druga polovina meseca opisana je ulaskom Vašeg vladara Marsa u vareni znak Strelca, što će pojačavati vašu veru, entuzijazam, dobronamernost. Bićete takmičarskog duha, veoma pozitivan utisak ćete ostavljati na svoje poslovno okruzenje. Za nezaposlene Ovnove povoljan je period za pronalazenje posla, naročito onih koji su povezani sa inostranstvom, strancima, podučavanjem, obrazovanjem...

Ljubav:  Za zauzete Ovnove nestabilniji je period za ljubav. Moguce su nesuglasice i tenzije u parnerskim odnosima, teško ćete pronalaziti zajednički jezik. Slobodnim Ovnovima moguce lepo poznanstvo preko prijatelja ili drustvenih mreza, a takođe lako neko prijateljstvo moze da se pretvori u emotivnu vezu. U narednom periodu potrebno je dosta toleranicije, što Vama moze predtsavljati problem. Druga polovina meseca je jako povoiljna za tajne susrete i tajne ljubavne veze. Generalno,  druga polovina meseca Vama donosi mogućnost uzivanja u partnerskim odnosima, naročito ako negde otputujuete sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Posao: Poslovne prilike tokom ovog meseca opadaju, ali je jako povoljan period da završite započeto i poslove privedete kraju, ako to vec niste uradili, a predpostavljam da jeste.  Moguća je neka nervoza na poslu, kao i konflikti u vasem radnom okruzenju, pa pripazite. Bikovi koji su nezaposleni imaju prilike da tokom ovog meseca pronadju posao, obratite se prijateljima za pomoc jer je moguće da preko prijatelja posao i pronadjete. Bicete inovativni i puni lepih ideja, ali isto tako  veoma praktični.

Ljubav: Bikovima je odličan period za ljubav i za nova poznanstva. Osoba koja Vam se već izvesno vreme dopada počinje da obraća više paznje na Vas. Sada je jako povoljan period da  ostvarite emotivnu vezu i to naročito sa osobom koju ste na neki način kroz posao upoznali, ili neke poslovne prilike. Zauzetim Bikovima je sjajan period za ljubav. Imacete prilike da provodite dosta lepog i prijatnog vremena sa voljenom osobom. Bićete dosta aktivni tokom meseca, imaćete ponuda za druzenja, izlaske, provode. To mozda i nije toliko uobičajeno za Vas temperament, ali ovaj mesec donosi dosta kretanja, dosta aktivnosti, i nećete zazaliti.

Zdravlje:  Slaba tačka su noge, prsti, ćuvajte se povreda.

Blizanci

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Posao:  Prva polovina meseca nije za posao naročito naklonjena.  Rasejanost će vas pratiti pa cete biti usporeniji nego inace, moguci problemi u komunikaciji,  poslovnim dogovorima, nesporazumi, nejasnoce, nerazumevanje. Druga polovina meseca je sa aspektima dosta povoljnija i mozete ocekivati poslovni uspeh, bicete brzi i efikasni sto ce  pomoci da ostvarite dobre rezultate. Nezaposlenim Blizancima nije najpovoljnije vreme za pronalazenje posla, pa je bolje sve to odloziti za neki naredni period koji dolazi. Dosta je povoljan period za kreativce jer ovi uticaji donose umetniku inspiraciju.

Ljubav: Jako povoljan period narocito  za Blizance koji su slobodni. Bicete komunikativni, veseli, vrlo privlačni za suprotni pol, lako cete stupati u komunikaciju. Moguce je poznanstvo sa mladjom osobom, obrazovanom, kreativnom koju cete upoznati na neki nacin preko prijatelja, kroz druzenje ili izlazak. Zauzetim Blizancima  je povoljan period za putovanja sa voljenom osobom, kroz iskren razgovor I lepu komunikaciju moći ćete jos više da se priblizite jedno drugom. Jako je povoljan period za one koji su u duzim vezama jer su uticaji povoljni za stupanje u bračnu zajednicu.

Zdravlje: U ovom periodu Vaš imuni sistem ce biti malo osetljiviji nego inace,  Bicete skloni prehladama ali I virusnim infekcijama, pa pripazite.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA