• 4

Godišnji horoskop za 2020. godinu - BLIZANCI

Pogledajte šta vas očekuje u narednoj godini

  • 4
Horoskop blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Srećna Nova godina! Godišnji horoskop je stigao, pročitajte šta očekuje vaš znak.

www.astrousluge.com

Posao

 

Vi imate naglašen finansijski pad tokom ove godine. Moguće je da ćete naporno raditi i da nećete biti preterano oduševljeni svojom poslovnom situacijom. Pogotovo vam je naglašen težak poslovni period tokom marta, kada ćete imati potrebu da odustanete od nekih svojih ciljeva, planova i ideja. Tada vam je moguća i neka materijalna šteta ili problemi koji se tiču vraćanja kredita, dugova,plaćanja i finansija generalno. Od sredine aprila ide malo bolja faza. Važnu poslovnu odluku donosite u junu kada je kod vas i moguća promena radnog mesta. Tada ćete nešto prelomiti i biti spremni da napravite preokret. Promena može da vam dođe nekako tiho. Moguće je da će vladati i dosta neiskrenosti u vašem poslovnom okruženju, pa je to jedna dodatna komplikacija sa kojom ćete morati da se nosite. Druga polovina godine vam je malo bolja za posao. Vraća vam se neka stara saradnja ili dolazi neko od kolega sa kojim ste imali dobar odnos.

Ljubav

 

Ukoliko ste zauzeti, tokom ove godine ćete imati dosta problema u odnosu sa partnerom. Nastupa godina u kojoj će oko vas vladati mnogo nepoverenja, ljubomore i poteškoća. Moguće je da će u vašem odnosu postojati neke tajne i da ćete vi tome stati na put samim početkom godine, već tokom proleća u martu ili aprilu. Situaciju dodatno može da zakomplikuje povratak neke stare ljubavi tokom juna, jula i avgusta. Generalno vam je ceo letnji period prikazan kroz vraćanje neke osobe iz prošlosti koja vam je bila važna. Ako ste slobodni, tokom leta vam se pojavljuju dve osobe- jedna je nova, a druga je vezana za prošlost. Ozbiljnu vezu i neki stabilan odnos možete da ostvarite tek krajem godine ili početkom sledeće. U 2020. će vam sve biti nekako neizvesno i napeto. Ukoliko budete planirali trudnoću, ona je moguća tokom ove godine. Ako ste u braku i radite na proširenju porodice sa partnerom, ostvarićete svoj cilj.

Zdravlje

 

S obzirom na to da je ova godina jedna od težih za vas generalno, i na polju zdravlja možete da očekujete određene komplikacije i probleme. Do proleća vam sledi težak period kada je u pitanju zdravlje urogenitalnog trakta, mokraćnih puteva kao i kada se radi o mogućim problemima sa debelim crevom ili prevelikom količinom toksina u organizmu. Redovno kontrolišite i jetru takođe. Ukoliko ste poročni, ova godina će vam biti jako teška za zdravlje. Krajnje je vreme da se odreknete loših navika, da ostavite pušenje, alkohol i da se usmerite na nešto zdraviji način života kako biste mogli da imate generalno bolje stanje na ovom polju. Važno je da se posvetite sebi i svom zdravlju. Tokom juna vas takođe očekuju problemi, tada ćete biti skloni virusima, infekcijama i tegobama koje se tiču nkih zaraznih bolesti. Redovno kontrolišite krvnu sliku. Radite na tome da ojačate imunitet. Od jula na dalje može doći do poboljšanja zdravlja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA