• 0

Godišnji horoskop za 2020. godinu - RAK

Pogledajte šta vas očekuje u narednoj godini

  • 0

Srećna Nova godina! Godišnji horoskop je stigao, pročitajte šta očekuje vaš znak.

www.astrousluge.com

Posao

Tokom samog početka 2020. godine ćete imati mnogo posla i obaveza pred sobom. Očekuje vas faza koja može da vam bude veoma napeta tokom januara i februara. Imaćete puno poslovnih zadataka i biće vam jako važno da se dobro organizujete na ovom polju. Inače vam je 2020. godina najvažnija za sklapanje nekog novog poslovnog partnerstva, za potpisivanje novih ugovora, za nove dogovore i saradnje na ovom planu. Moguće je da će na neki način vaša poslovna sudbina biti u tuđim rukama. Od jula do kraja godine vam sledi period koji vam može doneti dosta tenzije i preokreta. U drugoj polovini godine je moguća i promena posla. Generalno ćete imati atmosferu pritisaka na poslu. Mogući su i problemi sa nadređenima. Ipak, ako budete bili borbeni i spremni da naporno radite naćićete način da dođete do boljih poslovnih pozicija i unapređenja do kraja godine. Zato je važno da budete mentalno jaki i izdržljivi.

Ljubav

Može da se kaže da vama 2020. godina upravo i jeste najvažnija za ljubavno polje. Imaćete veoma važne promene na ovom polju. Ukoliko ste slobodni, sledi vam početak ljubavne veze koja će trajati na duže staze u budućnosti, odnosno početak veze koja bi veoma lako mogla da vas vodi u brak i zajednicu do kraja godine. Najpovoljniji period da se sa tom novom osobom prvi put sretnete vam je naglašen tokom marta meseca. Sledeća povoljna faza za novo poznanstvo vam je naglašena u septembru. Ukoliko ste već u braku, ova godina može da vam bude jako teška za odnos sa partnerom. Imaćete mnogo izazova, sudbinskih kočnica i prepreka. Može da dođe i do veće krize i zahlađenja u vašem odnosu. Moguće je udaljavanje, a da li  će ono biti samo privremeno, delom zavisi i od vas. Ako planirate sklapanje braka tokom ove godine, izbegavajte period od juna do avgusta za venčanje, kao i mart koji je takođe nepovoljan.

Zdravlje

Početak godine vam je prilično nepovoljan za polje zdravlja. Od januara do aprila ćete biti podložni brojnim teškoćama i tegobama na polju zdravlja. Mogući su problemi sa lošim varenjem, probavom, stomakom, virusi, infekcije, pad imuniteta, ali i problemi sa bubrezima i organima za izbacivanje tečnosti takođe. Očekuje vas faza u kojoj ćete  morati više da pazite na zdravlje i da se potrudite da povećate unos vitamina kako biste ipak uspeli da ojačate svoj organizam barem malo. Od aprila do jula ide nešto bolja faza u kojoj je moguć oporavak. Nakon toga, od jula pa do kraja godine ponovo dolaze nepovoljni aspekti za vas. Bićete često pod stresom pa ćete biti skloni i problemima sa glavom, kičmom, bolnim stanjima ali i sa povišenim krvnim pritiskom. Nemojte da izbegavate odlazak kod lekara i potrudite se da smanjite izloženost stresnim situacijama, pogotovo na poslovnom polju jer vam stres mnogo utiče na zdravlje.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima