• 1

Ruski astrolog upozorava: Agresivni Mars će uticati na sve nas, evo šta nikako ne smete raditi

U 2020. godini vodiće nas emocije, a ne razum

  • 1

Prestupna godina je povod za uzbuđenje. U Novoj godini ne samo da vas očekuje 366 dana već i niz rizika, upozorila je ruski astrolog Ljubova Kalinovskaja u intervjuu za "Sputnjik".
U 2020. godini bolje je da sačuvate ono što imate i da ne pokušavate dramatično da promenite svoj život, uverena je Ljubova.

Glavna opasnost naredne prelazne godine biće "oluja emocija" koja rizikuje da preplavi ljude i zamagli im um.
- 2020. godine na Zemlji će biti mnogo složenih astroloških energija. Nije poželjno da stupamo u brak ili da se razvodimo. Moraćemo da se fokusiramo na to kako da sačuvamo ovo što imamo danas. Ako ljudi žele da ozvaniče svoj odnos ove godine, onda će najverovatnije to raditi na emocionalnoj, a ne logičkoj osnovi. Logika će nam ove godine biti onemogućena - ubeđena je Kalinovskaja.
Krivac za činjenicu što će 2020. godina biti turbulentna kada su emocije u pitanju je Mars.
- Sledeća godina će biti godina Marsa, odnosno militantna godina. Energije na Zemlji biće agresivne i teške. Pod uticajem takvih energija, osoba počinje da se ponaša nedovoljno korektno u odnosu na sebe i druge. Upravo zbog naglašenih emocija možemo izvršiti mnoge pogrešne akcije - upozorava.

(T.T./Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Najbolje

    da prespavamo narednu godinu.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima