≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi sumnjaju u partnera, Vodolijama sve ide od ruke

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
Fantazija Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Očekuje vas generalno povoljna nedelja u kojoj ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Na polju ljubavi ćete veoma lako uspeti da ostvarite neka nova poznanstva. Kada se radi o zdravlju, naglašeni su vam problemi sa plućima ili disajnim putevima, pa o tome povedite malo više računa u narednom periodu.

BIK

Pred vama je povoljna nedelja za dodatnu zaradu ili za mogućnost da nađete neki drugi posao. Očekuje vas ljubavna stabilnost, u odnosu sa partnerom ćete biti sasvim zadovoljni. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa bolovima u grlu, gubitkom apetita ili problemi sa prehladom.

BLIZANCI

Nije vam povoljna ova nedelja za polje posla pa bi trebalo da budete oprezni pri donošenju novih odluka. Kada je u pitanju ljubavm očekuje vas susret sa voljenom osobom. Na polju zdravlja ste skloni glavoboljama, problemima sa sinusima, migrenama, problemima sa očima pa posetite lekara.

horoskop, astrologija, zodijak Foto: Pixabay

RAK

Imaćete dileme na polju posla i neće vam biti lako da donesete bilo kakvu odluku ili da pravite promene. U ljubavi ste skloni sumnjama kada se radi o odnosu sa partnerom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati probleme koji su vezani za cirkulaciju, krvotok ali i za srčani sistem takođe.

LAV

Možete da očekujete stabilno stanje na polju posla. Generalno ste zadovoljni situacijom. Ljubav vam sada takođe ide od ruke, nalazite sve što vam treba pored voljene osobe. Možete da očekujete da ćete i na polju zdravlja imati dobru nedelju. Puni ste elana i pozitivne energije i trudite se da tako i ostane!

DEVICA

Posao vam je prioritet, vredno radite i posvećeni ste poslovnim promenama. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiv susret u javnosti, sa mlađom osobom. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate veće probleme. Moguća je prolazna ukočenost u leđima ili manja napetost u mišićima, pa će vam masaža prijati.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA