≫ 

Astro-prognoza za ovu nedelju: Oprez, baš na Božić bi neko lako mogao da vam "stane na žulj"

Astrolog Jasmina Mrdalj u novoj astro-prognozi otkriva šta nas očekuje u nedelji pred nama

  • 1
horoskop, mesec, dnevni horoskop foto: pixabay.com

Horoskop za ovu sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Bika. Nikome se neće raditi. Radije bi leškarili i uživali u izvrsnoj hrani i piću. Potreba za hedonizmom prvog dana sedmice je jača nego ikad. Dobro je investirati svoju energiju u pripremu hrane, organizaciju događaja koji aktiviraju uživanje, ali i uložiti novac u pokretnu imovinu, nakit, umetničke predmete i garderobu.

Najviše će vas nervirati sitnice koje će se činiti da dolaze niotkuda, a remete vaše planove i izvlače vas iz zone komfora. Neočekivane stvari izazivaće nervozu i stres. Ipak, dan je dobar za obeležavanje verskih događaja i okupljanja, za razgovore o novcu i dugoročnim investicijama.

U utorak Mesec prelazi u znak Blizanaca što će doneti potrebu za komunikacijom, možda i više nego što treba. Već ranog jutra neko vam može “stati na žulj”. Vrlo lako će se aktivirati tendencija ulaska u konflikt, te će biti potrebno uložiti svesnu energiju da od “neprijatelja” napravite prijatelja.

Istog dana Sunce je u dobrom aspektu sa Neptunom što je dobar dan za početak hodočašća, verske praznike, molitvu i zahvalnost, kao i za opraštanje, ali i za dobre vesti koje se tiču nekih vaših snova, ljudi koji su daleko ili dolaze iz inostranstva. Idealan je dan za postavku svoje vizije i dugoročne planove u koje duboko verujete.

Sreda je dan u kom je naglašena potreba za kritikovanjem. Nervoza i užurbanost su prisutne, dinamična komunikacija ali i tendencija za sakrivanjem određenih činjenica ili konfuzija u mislima i govoru. Ovog dana posvetite se kreativnoj strani i inspiraciji za stvaranje. Početak pisanja dobre knjige, slikanje ili vajanje, ali i razvijanje drugih talenata koje imate. Informacije o nekim aspektima koje dugo očekujete ili ostvarenje vaših želja u koje duboko verujete sada su mogući. Vesti iz daleka ili o nekome ko je daleko. Neke informacije mogu delovati zbunjujuće ili nerealno.

U četvrtak Mesec prelazi u znak Raka što će doneti pojačanu osetljivost i ranjivost. Otvaraju se pitanja doma i porodice, članova porodice, posebno žena i dece, i slabijih. Ukoliko želite da napravite promene u vezi mesta prebivališta ili kuće/stana u kojem živite danas je odličan dan za to.

Šuma Foto: Pixabay

Petak je dan koji donosi dosta izazova, pojačanu tenziju i osetljivost. Istog dana je pun Mesec koji deluje na većinu ljudi, pa se čuvajte ishitrenih odluka i reakcija. Pojačane su emocije koje vode u razne vrste preterivanja, posebno kroz emotivne i bliske odnose, kakvi su odnosi sa partnerom i članovima porodice. Zbog konjukcije Sunca i Merkura mnogi mogu doneti sjajne odluke, ili barem uvide šta im je činiti dalje. Budite otvoreni za poruke koje budu stizale tog dana.

Subota je dan u kojem se nastavljaju izazovi od petka. Situacije i okolnosti zahtevaju da se neke stvari suštinski promene, otpuste strahovi, blokade i kočnice koje vas drže u mestu. Potrebno je nešto potpuno novo uraditi i osloboditi se ograničavajućih stvari iz prošlosti. U popodnevim časovima ego se naglašava i ima potrebu da se ispolji što može rezultirati neočekivanim obrtima situacija u kojima se budete nalazili.

Savet je ne izlagati se riziku u bilo kom smislu jer će energija i potreba da se dokažete vući upravo u tom pravcu. Istog dana Uran kreće direktno i možete osetiti potrebu za promenom kao i energiju unutar sebe koja će vas odvesti u novo i neizvesno. Bolje je sami da kreirate promene koje želite nego da im se prilagođavate.

Nedelja je veoma važan dan u kojem se događa aspekt koji nismo imali oko 37 godina. Ovo je aspekt koji ćemo svi osetiti kroz kolektivna dešavanja ali i na ličnom planu kroz određenu životnu oblast. Neke ključne stvari će se pokrenuti najčešće ne vašom voljom i željom i nećete moći puno toga da uradite osim da što manje negativno reagujete.

Da bi lakše prebrodili ovaj uticaj savet je da se pozabavite temama koje već dugi niz godina odlažete i gurate pod tepih. Ovaj period donosi posledice i manifestaciju vaših dela iz prošlosti, te je preporuka da preuzmete odgovornost za ono šte ste činili u prethodnom periodu, ili godinama unazad. Vreme je da se neke stvari iz korena promene. Odluke koje će vam promeniti život obeležiće ove dane, kao i značajne informacije, misli i izjave.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Horoskopski znaci koji imaju najviše sreće u životu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    6. januar 2020 | 13:33

    Proslost stize na naplatu. Blagi onom ko je dobro cinio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA