≫ 

Otkrijte kakvo mišljenje drugi imaju o vama: Ovnovi deluju bezosećajno, a Vodolije prepametno

"Ne sudi knjizi po koricama", nalaže narodna izreka

  • 18

Saznajte kako horoskop oblikuje mišljenje o tome kakva ste osoba:

Ovan (21. mart - 19. april)

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Spolja, prvoklasne „flegme”. Ovnovi se na prvi pogled uzdržavaju od pokazivanja svojih osećanja. Opušteni su, smireni i hladni. Ipak, iznutra nisu toliko tihi. Ovnovi vole da se nadmeću i skloni su ulozi vođe. Na izazov odgovaraju strastvenom željom da se dokažu. Bez obzira na to koliko se čine pasivnim, nisu neko sa kim se treba kačiti.

Bik (20. april - 20. maj)

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Vrsni ljubavnici. Stasom i izgledom izgledaju besprekorno. Bikovi ne vole da odaju privid lenjosti i traljavosti. Uvek su „skockani” i trude se da u svakom trenutku budu prijatni za oko, u svakom smislu. Ipak, to ne znači da si uštogljeni ili pretenciozni. Njihova ljubav prema besprekornosti je samo to, nikakva oholost. Bikovi ne gledaju druge sa visine.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Vrlo su izražajni. Njihova ličnost i pojava su šarenolike. Ljudi na blizance gledaju kao na pojedince slobodnog duha, jer olako preuzimaju rizik. Nije im važno da li se njihova garderoba dopada drugima. Otvoreno govore šta misle. Uprkos toj otvorenosti i odvažnosti, istinski su vrlo osetljivi, pa čak i razdražljivi. U njima se bore različite struje u vezi sa tim šta zaista žele. Iako neguju svoju divlju stranu, pitomiji su iznutra nego što to pokazuju.

Rak (21. jun - 22. jul)

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Osećajni su i pažljivi. Paze na druge i trude se da svojim voljenima stave do znanja koliko ima znače. Više uživaju u tome da pruže, nego da im bude pruženo. Ne talasaju previše i paze na svoje reči. Rakovi se oblače jednostavno, ali pristojno. Iznutra su, pak, stameni. Ako ih dovoljno isprovocirate, pokazaće vam agresivniju stranu. Nesebični su, ali neće vam dopustiti da gazite po njima.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Glasni i ponosni. Prvi se suočavaju sa izazovima, čini se bez ikakvog okolišanja. Stavljaju do znanja šta misle, a njihova pojava prenosi jasnu poruku. Lavovi su u dousluhu sa svojom intuicijom i kreativniji su nego što drugima to izgleda. Obično su vešti u nečemu što ne odaju olako drugima. Kuvanje, pletenje ili bavljenje određenom umetnošću, čuvaju svoju kreativnu stranu od pogleda drugih.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Prave vrednice. Uvek su u pokretu i zadaju sebi pregršt obaveza. Plene izgledom i potpuno su usklađeni. Idu od zadatka do zadatka, stalno obnovljene energije. Devica, u suštini, voli da se dobro provede, samo je potreban pravi trenutak za to. Jednom kada kroče na podijum za igru, ceo svet je njihov. Častiće vas turama pića i podsticati da sa njima ludujete do zore.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Horoskop 2018 vaga Foto ilustracija: Telegraf

To su pravi zabavljači. Oni žive za žurku i dišu punim plućima. Uvek su vrcavi, entuzijastični. Slavljenički su nastrojeni i vole jarke boje. Zablistaju kada je Noć veštica ili Božić. Iznutra su osećajniji nego što se čini. Iako su emotivni, neće dozvoliti da im išta pokvari provod. Lako se usklađuju sa drugima i primećuju sitnice.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Horoskop 2018 skorpija Foto ilustracija: Telegraf

Žestoki su i vrlo strastveni. Intezivni su u ophođenju prema drugima. Gladni su života. Oblače se po svom ukusu, makar to izgledalo šokantno. Preuzimaju kontrolu. Iznutra su vrlo opušteni. Svojom plahovitšću izmore sebe, zbog čega imaju potrebu da se opuste i ne rade ništa. Škorpioni ne mare za brige koje ih se ne tiču. Spolja su intezivni, ali su iznutra lakomisleni.

Strelac (22. november - 21. decembar)

Horoskop 2018 strelac Foto ilustracija: Telegraf

Optimistični i slobodnog duha. Rade šta im je volja i cene ako ih neko u tome sputava. Nose zabavnu garderobu sa motivima iz prirode i kulture. Vole da putuju i raznolikost sveta ih inspiriše da se tako i oblače. Iznutra su, ipak, kruti. Neguju strukturu i uravnoteženost. Pre nego što se upuste u provod, prvo se pobrinu da je sve u najboljem redu. Vešto prikrivaju ovu stranu sebe.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Horoskop 2018 jarac Foto ilustracija: Telegraf

Odgovorni i zreli. Znaju kako sebe da motivišu. Skloni su pokazivanju strukture u svom životu. Garderoba im ne šljašti, ali se trude da izgledaju naočito. Vrlo su duhoviti, iako to drugi ne spoznaju olako. Biraju kome će se otvoriti. Cene svoj humor i ne prezaju od toga da se našale. Svako će se nasmejati njihovoj šali.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Horoskop 2018 vodolija Foto ilustracija: Telegraf

Visokointeligentna bića. Skloni su tome da započinju razgovor složenijim temama. Prvi će potkrepiti razgovor informacijama i činjenicama. Ako putujete sa njima, vodolija će vam ispričati čitavu istoriju vašeg odredišta, koje znamenitosti bi trebalo da posetite, kakvo je političko stanje, itd. Oblače se kvalitetno. Nenamerno odaju utisak da su iznad drugih. Jako su darežljivi. Učiniće sve u njihovoj moći da vam pomognu. Ipak, ne pokazuju to svakome tek tako.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Horoskop 2018 ribe Foto ilustracija: Telegraf

Skrivaju svoju lepotu. Kreativni su i izražajni. Obožavaju umetnost i sve što uključuje maštovitost. Vrlo su saosećajni i obraćaju pažnju na tuđa osećanja. Oblače se vrlo kreativno, skoro kao hipici. Sa druge strane, organizovaniji su nego što je to primetno. Ribe se u potpunosti prepuste predmetu svoje strasti. To ih obuzme. Slobodnog su duha, ali su, u suštini, usredsređeni na svoj cilj.

Video: Horoskopski znaci koji imaju najviše sreće u životu

(N.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    9. januar 2020 | 14:48

    Sta ko misli o meni ne zanima me.Uostalom ne zivim da bi zadivila ljude oko sebe, vec da bi mi dusa bila mirna ,spokojna i srecna.Onome kome je stalo do mene volece ce me sa svim mojim manama i vrlinama.Tako da dragi moji uzivajte u zivotu reprize nema.

  • Marko cg primorje

    10. januar 2020 | 13:10

    Covjeku sa 100 lica niko ne moze licnost protumaciti

  • Đura

    9. januar 2020 | 12:10

    Život bi bio mnogo lepši kad ne bi bili optećeni šta drugi misle o nama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA