≫ 

Venera u Ribama će vas oboriti s nogu - spremite se da poludite od ljubavi

Ako vam je proteklih nekoliko nedelja uzburkalo život, pripremite se da čujete lepe vesti, jer Venera je u Ribama

  • 0
Venera/Zodijak Foto: Pixabay

Venera je planeta ljubavi, zadovoljstva i lepote, a 13. januara ušla je u Ribe, znak uzvišenosti i zanesenosti, a dobro će se poigrati sa nama kada je horoskop u pitanju.

Vodeni znaci, Ribe, Rak i Škorpija, u potpunosti će se uskladiti sa energijom koju odašilje Venera, dok će ćudljivi Blizanci, Devica i Strelac biti izloženi burnim dešavanjima na ljubavnom planu.

Venera upravlja Vagom i Bikom, ali sa Ribama čini magičnu kombinaciju. Razlozi su očevidni. Ribe su, ipak, emotivni vodeni znak i odlikuju se romantičnim senzibilitetom. Venera u Ribama će vam od života napraviti bajku i stvoriti savršenu atmosferu za zaljubljivanje.

Ribe su znak koji poseduje istančanu empatiju, a Venera je tu da pomogne u ostvarivanju veza koje prevazilaze telesnu dimenziju. Ključ je sada u osećanjima. Energija koja kola vazduhom je produhovljena, duboka i pomalo tajanstvena. U komunikaciji sa drugima se oslanjate na osećanja i povezujete se na duhovnom nivou.

Pošto ste u dodiru sa intuicijom više nego inače, uspevate da očitate tuđa osećanja i energiju. U mogućnosti ste sa prepoznate postoji li hemija relativno lako.

Bićete prilično ranjivi na zaljubljivanje 15. i 23. januara, jer će se 15. Venera uklopiti sa Uranom, a 23. sa Jupiterom. Uran je planeta iznenađenja, dok Jupiter simbolizuje blagostanje i sreću.

Budite na oprezu u ovom periodu! Ribe su znak kome nedostaje emotivna granica, te su, stoga, skloni idealizovanju drugih. U stanju su da ignorišu činjenice i logiku u korist srca. To znači da vam preti opasnost od toga da se zaljubite u svoju zamisao o nekome, što vas čini ranjivim na manipulaciju.

Oslonite se na svoj um i obratite pažnju na znakove opasnosti. Burni dani za vas biće 26. i 27. januar. Agresivni Mars će 26. da se suprostavi Veneri, a dan kasnije će Venera da se sudari sa Neptunom, planetom misterije, iluzije i obmane.

Uopšteno gledano, Venera u Ribama je istinski izvrsan period za ulazak u vezu. Prisutna je energija nežnosti, otvorenosti i ljubavi. Pred sam kraj ovog perioda, neverovatne astrološke prilike će učvrstiti vašu ljubavnu vezu.

Venera i Pluton, planeta transformacije, 2. februara će obrazovati potporni sekstil, a 3. februara će Venera podeliti kreativni aspekat sa Saturnom, koji simbolizuje strukturu. Ovaj planetarni poredak ide vam u korist i pružiće vam mogućnost da uvedete produktivne promene u svoju vezu koje će pomoći da strast procveta.

Iskoristite ovaj trenutak, jer već 7. februara Venera napušta Ribe.

Video: Surovije od ovoga ne može: Najgori ljubavnici među horoskopskim znakovima

 

N.I.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA