Šljokice, cirkoni ili nežne boje: Sledeći put kada budete radili gel-lak, konsultujte i horoskop

Ukusi su različiti i ono što se nekima dopada drugima možda nikako ne odgovara, sasvim je moguće da i naš ukus zavisi od znaka u horoskopu

  • 5
Nails Pixabay.com

Već vam je poznato ovo: astrologija je moćan alat koji nam pomaže da bolje razumemo sebe i svet oko sebe i postanemo najbolji što možemo. Možda niste znali, ali na osnovu vašeg horoskopskog znaka, možete saznati i koji lak za nokte vam najbolje pristaje.

Ovan

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Ovnove uglavnom opisuju vatra i led, zbog čega im najviše pristaju crveni nokti, sa malo sjaja. Bonus: Ovakvim noktima privlačićete pažnju gde god se pojavite.

Bik

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Bikovi obožavaju mnooogo sjaja. Mešavina zlata, šljokica i bisera daće im izgled za kojim žude.

Blizanci

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Nikada ne znate šta vas čeka sa Blizancima, mada s obzirom na to da blizanci podrazumevaju dve osobe, ova višestranost i ne treba da čudi. Najidealnije za njih je da nose francuski manikir i na nežnu bazu dodaju jarke, fluorescentne boje.

Rak

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Za svoje divne nokte, Rakovi bi trebalo da koriste prirodne, cvetne boje poput lila. Cveće predstavlja sezonu kada se Rakovi rađaju (leto) i odlično se slaže uz njihov slatki temperament.

Lav

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Fluorescentni nokti raznih boja predstavili bi  Lava baš onakvog kakav jeste, u bukvalno svim situacijama: raznolik, ekscentričan i pun energije.

Devica

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Praktična vibracija Devica ukazuje na to da im idealno pristaju slatke, tanke, minimalističke šare u vidu isprepletanih linija, sa malo sjaja.

Vaga

Horoskop 2018 vaga Foto ilustracija: Telegraf

Kao ljubitelji ravnoteže u svemu, Vage teže paleti boja koja neće preterano odudarati od odeće kakvu nose, dakle pastelnim i neutralnim bojama. Monotoniju mogu razbiti nekim zabavnim detaljem na noktima.

Škorpija    

Horoskop 2018 skorpija Foto ilustracija: Telegraf

Škorpije najviše vole prave kandže koje će upotpuniti nekim divljim, “vampirskim” detaljima.

Strelac

Horoskop 2018 strelac Foto ilustracija: Telegraf

Poznati po svojoj divljoj prirodi, Strelčevi će se zaljubiti u nokte sa „animal“ printom i kristalima. Ovakvi nokti oslikali bi njihov neustrašiv duh i žudnju za životom.

Jarac

Horoskop 2018 jarac Foto ilustracija: Telegraf

Jarčevi ne vole da raskidaju sa tradicijom i gotovo uvek će imati nokte na kakve su navikli i kakve najviše vole.  Nokti „isprskani“ šljokicama i kristalima bili bi idealni za njih.

Vodolija

Horoskop 2018 vodolija Foto ilustracija: Telegraf

Vodolija je znak zodijaka koji je najviše usklađen sa zvezdama i kosmosom. Dakle, najviše bi im odgovarali nokti ukrašeni kosmičkom tematikom.

Ribe

Horoskop 2018 ribe Foto ilustracija: Telegraf

Ribe će imati osećaj kao da su naišle na izgubljeno blago kada vide nokte prekrivene gelom na kome se nalaze razni cirkoni.

B.K.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marjana

    17. januar 2020 | 09:32

    Pedikir na rukama radim samo u salonu

  • Maja

    17. januar 2020 | 08:31

    Najjaca mi je ona likusa sto ovde zjavi ,kako ona manikir redovno radi na stopaloma ,prsticima na nozi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA