NEDELJNI HOROSKOP: Sudbina je naročito naklonjena jednom horoskopskom znaku

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 3
Horoskop

Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

 

Imaćete važne poslovne odluke, a u narednom periodu je kod vas moguće i unapređenje. Na polju ljubavi vas očekuje prilika da se veza sa voljenom osobom na neki način stabilizuje. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period koji bi mogao da vam donese neke probleme sa kostima i kičmom.

BIK

 

Sudbina vam je jako naklonjena i možete da očekujete da ćete biti i te kako zadovoljni poslovnom situacijom. Na polju ljubavi vas očekuje avantura i neobavezno poznanstvo. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem možete da budete skloni gojenju, pa povedite računa o tome.

BLIZANCI

 

Moguće je da ćete sada praviti vaćne planove na polju finansija. Stoji vam neki dobitak. Na polju ljubavi vas očekuje svađa zbog problema koji  je nekako preuveličan. Na polju zdravlja vas očekuje faza koja vam donosi manje probleme vezane za urogenitalni trakt i reproduktivni sistem organa.

Šuma

Foto: Pixabay

RAK

 

Pokazaćete da se na poslovnom polju ne šalite i da ste spremni da se maksimalno zauzmete za svoje odluke. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobom sa kojom je moguć i brak. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj biste mogli lako da dođete do poboljšanja i rešavanja starih problema.

LAV

 

Moguće je da ćete imati potrebu da uradite na poslu i više od onoga što se od vas sada očekuje. Na polju ljubavi vam sledi period koji bi mogao da vam donese monotoniju. Kada je u pitanju zdravlje, bićete skloni problemima koji su vezani za malaksalost i koji će vas na neki način opterećivati.

DEVICA

 

Povoljna vam je nedelja da na poslovnom polju ostvarite sve ono što ste ranije zamislili. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni manjim problemima sa emotivnim partnerom. Na polju zdravlja, vas očekuje period u kojem ćete imati manje srčane probleme. Povedite računa o visokom pritisku.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bik

    18. januar 2020 | 19:36

    Gojenje?Da trcim napolju je hladno,vezbam u kuci,hodam kao Rambo💪-20kg.

  • Strelac

    18. januar 2020 | 20:57

    Mislim da bi konačno bio red... Ponašam se kao agent Cie ili fbi 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA