≫ 

Retki nađu retke kad-tad: U 2020. godini sudbinski susret očekuje ove horoskopske parove

Astrolozi su otkrili među kojim horoskopskim znacima će se probuditi vrela strast i emocije

  • 11

Astrologija može da nam da odgovore na mnoga pitanja, a ovog puta i da nam otkrije tok događaja u bliskoj budućnosti koji su povezani sa ljubavlju. Sudeći po najavama astrologa, koji su za 2020. godinu predvideli burna dešavanja, u narednom periodu mnogim zodijačkim znacima neće manjkati emocija i strasti.

U nastavku vam otkrivamo među kojim horoskopskim znacima će se rasplamsati strasti:

Ovan i Vodolija

 

Godina 2020. će povezati ova dva horoskopska znaka. Jedan je vatreni, a drugi vazdušni znak, a njihov ljubavni život bi mogao da postane bolji nego što mogu da očekuju. Ljubavna veza će biti veoma interesantna i ni u jednoj sekundi neće osećati dosadu. Ova dva znaka imaju prirodnu želju za avanturama, te će provesti svaki trenutak zajedno otkrivajući nove stvari u životu.

Horoskop

Foto: Shutterstock, Pixabay

Bik i Rak

 

Ova dva znaka će defintivno doživeti posebnu vrstu konekcije u 2020. godini, koja se neće zasnivati isključivo na fizičkoj privlačnosti već i na emocijama. Jačina njihove povezanosti će postepeno rasti, što će dovesti do postizanja stabilnosti u vesti. Bik i Rak će se međusobno poštovati i pomoći jedno drugom da postanu bolja verzija sebe.

Blizanci i Vodolija

 

U 2020. godini Blizanac i Vodolija, kada su zajedno, mogu da postignu savršenu emotivnu i intelektualnu ravnotežu koja može da ojača njihovu vezu. Ljudi rođeni u ova dva zodijačka znaka su poznati po svojoj kreativnoj prirodi, i upravo to može da ih poveže i približi jedno drugome. Iako vole da provode vreme zajedno, oni i dalje imaju prirodnu želju za nezavisnošću.

Rak i Riba

 

Ovi vodeni znaci su veoma kompatibilni, pre svega zbog jako sličnih karakteristika koje poseduju. Za Rakove, porodica je uvek na prvom mestu, a romantične Ribe imaju potrebu za ljubavlju i romansom - dva glavna sastojka neophodna za osnivanje srećne porodice. Ukoliko su zajedno, njihova veza će se pre svega zasnivati na podršci i prijateljstvu, te će imati stabilan i neraskidiv odnos.

Astro, Ljubav, Veze, Horoskop

Foto: Pixabay.com

Lav i Strelac

 

Ljudima rođenim u ovom horoskopskom znaku je potrebno malo više vremena da ostvare kvalitetan i uzbudljiv emotivan odnos. Lav, sinonim za kralja i lovca, ima veliku potrebu za pažnjom i divljenjem, a Strelac je rođeni avanturista. Pa, šta ih povezuje? Lojalnost. Oboje, kada je reč o ljubavi, su neverovatnoi verni i odani svom partneru. Zapravo, Strelčevi mogu da nauče Lavove lekcijama o svojim avanturama, a kralj džungle može da pomogne Strelcu da uživa u pažnji okoline.

Vaga i Blizanci

 

Vage i Blizanci su intelektualni znaci koji uživaju u svojoj posebnosti. Kada je reč o ljubavi, oni vole razne mentalne igrice, koje vrlo često drugi apsolutno ne mogu da razumeju. Igre su deo njihovih odnosa, na taj način sprečavaju monotoniju u vezi i sjajno se zabavljaju. S obzirom da je reč o vazdušnim znacima, oni se lako razumeju i prihvataju neke svoje čudne navike i obrasce ponašanja.

Škorpija i Rak

 

Škorpije su poznate po svojoj strastvenoj prirodi a Rak, kao što smo već spomenuli, je pravi kućni tip. Pored toga što su vodeni znaci, postoji još jedna zajednička crta koja ih povezuje - ljubav ih pokreće. U 2020. godini ljubavni život Raka i Škorpije će biti vatren i strastven. 

horoskop

Ljubavne kombinacije ovih horoskopskih znakove se uvek tragično završe Foto: Pixabay.com

Strelac i Ovan

 

Pored toga što su vatreni znaci, Strelčevi i Ovnovi imaju još dosta toga zajedničkog. U 2020. godini njihova želja da probaju nove stvari i živahna priroda će ih povezati, a kako je reč o njihovim karakterima postoji verovatnoća da njihova veza postane nestabilna.  Trebalo bi da povedu računa o svojim rečima i delima i da se suzdrže kada je to potrebno jer u suprotnom njihova jaka priroda i strasti ih mogu dovesti do raskida.

Jarac i Bik

 

Između ovih zemljanih horoskopskih znakova će buknuti jaka hemija. Oni uživaju u istim stvarima u životu - stabilnosti i solidarnosti. Samim tim Jarac i Bik će provoditi dosta vremena zajedno, imaće slične teme za razgovor te će svaki sekund njihovog upoznavanja biti dragocen.

Video: Ovi horoskopski znakovi raskidaju i okreću leđa bez ijedne jedine reči

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA