≫ 

Recite nam šta je u horoskopu, a mi ćemo vam reći šta da mu kupite za Dan zaljubljenih

Ukoliko još niste izabrali poklon ili ako ne znate šta da poklonite partneru 14. februara, njegov horoskopski znak biće vam od pomoći

  • 6
srce, ruka, poklon, dan zaljubljenih Pixabay.com

Biranje poklona za partnera u većini slučajeva je težak posao, jer želite da ga u isto vreme i oduševite i iznenadite, a to je naročito teško kada je u pitanju Dan zaljubljenih. Srećom, i ovde se možete osloniti na horoskop, pa s obzirom na znak svoje druge polovine možete otkriti šta on to želi, piše Elite Daily.

Pronađite zodijački znak svog voljenog ili svoje voljene i otkrijte čemu se ove godine nada.

Ovan

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Ovan želi lep komad nakita kojim se može razmetati. Osim što je Bik ušao u njegovu drugu kuću dijamanata i zadovoljstava, Venera obasjava njihovu desetu kuću, kuću reputacije, zato očekuju vrednu stvar od vas.

Bik

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Bikovi žele avanturu koja će ih pokrenuti iznutra. Oni su spremni za akciju, ali se osigurajte da u tom procesu nauče nešto novo, jer Venera podstiče njihovu devetu kuću, kuću znanja, napretka i obrazovanja.

Blizanci

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Oni žele da budu oboreni s nogu. Iako zvuči čudno, Blizanci vole stare predmete koji im bude lepa sećanja i predmete vezane za stvari koje ih interesuju, kao što su detalji iz filmova i serija koje vole i slično. Venera prolazi kroz njihovu osmu kuću intimnosti, pa će za Dan zaljubljenih očekivati i vatrenost u krevetu.

Rak

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Rakovi će biti srećni ako dobiju buket ruža i bilo šta što ukazuje na to da ih obožavate. Što je buket raskošniji, to bolje. Venera obasjava njihovu sedmu kuću, kuću partnerskih odnosa, pa oni žude za tradicionalnom romantikom.

Lav

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Lav želi detaljno isplanirani put na kom ćete ga obasipati pažnjom i romantičnim gestovima. Venera obasjava njihovu šestu kuću, kuću rutine, pa obraćajte pažnju na detalje puta kako bi što više bili u skladu sa onim što Lav voli da radi svakog dana.

Devica

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Device će biti zadovoljne nečim lepim, kreativnim i romantičnim. Vaga je u Devičinoj drugoj kući, što znači da im trenutno prijaju lepe stvari, dok Venera prolazi kroz njihovu petu kuću, kuću ljubavi i kreativnosti, pa žude za klasičnom romantikom i nevinom zabavom.

Vaga

Horoskop 2018 vaga Foto ilustracija: Telegraf

Vaga će biti oduševljena intimnim i misterioznim sastankom. Ona želi svu vašu pažnju za Dan zaljubljenih i najverovatnije mašta za nečim što je seksi i na granici sa tabuom. Venera baca svetlost na njihovu četvrtu kuću, kuću doma, pa najverovatnije žele da probaju nešto ekskluzivno.

Škorpija

Horoskop 2018 skorpija Foto ilustracija: Telegraf

Bili bi srećni kada bi dobili staru kolekciju astroloških knjiga. Škorpije su po prirodi tragači za istinom, a Venera obasjava njihovu treću kuću, kuću mentalne stimulacije, što budi njihovu ljubopitljivost u periodu Dana zaljubljenih. Škorpija najviše voli starinske vrednosti.

Strelac

Horoskop 2018 strelac Foto ilustracija: Telegraf

Iako Strelac najviše od svega voli avanturu, ovaj znak je prilično štedljiv na svim poljima. Ali sa druge strane, želja za putovanjem je velika, pa mora da nađe način da pomiri ove dve suprotnosti u sebi. Venera prolazi kroz njegovu drugu kuću, kuću vrednosti, pa bi Strelac najviše voleo da dobije savet finansijskog stručnjaka. Zbog toga je najbolje da mu kupite knjigu koja će mu pomoći da sam nađe najbolji način za upravljanje svojim finansijama tako da njegove potrebe ne ispaštaju.

Jarac

Horoskop 2018 jarac Foto ilustracija: Telegraf

Jarac najviše želi da bude glavni i da se za sve pita, a ta potreba je naročito pojačana dok je pod specifičnim uticajem Venere kao u ovom periodu. Ipak, ako nemate hrabrosti da ga pitate šta bi želeo, kako Vodolija upravlja njegovom drugom kućom, to znači da bi mu sada odgovarao neki poklon u vezi sa tehnologijom ili nešto futurističko.

Vodolija

Horoskop 2018 vodolija Foto ilustracija: Telegraf

Ribe vladaju drugom kućom Vodolija, pa su one uvek raspoložene za nešto magično i nesvakidašnje. Osim toga, Venera obasjanja njihovu 12. kuću, kuću podsvesnih snova, pa oni ove godine žele mir. Neko spritualno iskustvo ili članarina za jogu biće savršen poklon za Vodoliju.

Ribe

Horoskop 2018 ribe Foto ilustracija: Telegraf

Ovan vlada drugom kućom Riba, kućom zadovoljstava i vrednosti, pa one žele da budu prve u svemu. Zato bi idealan poklon za njih bila karta za prvi red za koncert njihovog omiljenog izvođača. Osim toga, Venera putuje kroz njihovu 11. kuću, kuću prijateljstva, pa bi bilo lepo da, ukoliko je moguće, Dan zaljubljenih provedete u većem društvu.

Video: Koje su želje svakog horoskopskog znaka tokom vođenja ljubavi?

(V. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    3. februar 2020 | 09:43

    A nama PRAVOSLAVCIMA,je svaki dan ljubav,i nemamo potrebe da slavimo tudje "svece",pogotovo Svetog Valentina!!!!!

  • Luka

    3. februar 2020 | 09:28

    Trenutno sam dekintiran,a u skorijoj buducnosti ne vidim boljitak na finansijskoj osnovi,moja draga morace da se "zadovolji" ruzama iz moga vrta koje sam sam gajio sa velikom ljubavlju, vecerom koju sam.. sam ulovio u plavome jadranskome moru,i vinom koje sam sam pravio od Crmnickog grozdja...znam vidjecu osmijeh na njenome licu ,bice srecna ...skupim poklonima se ne kupuje ljubav,srecu cine male stvari 100 sitnica☺😍

  • Nikako

    3. februar 2020 | 09:58

    Nema veze sa tacnoscu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA